02 / 10 / 2024

Bassam Ghazoul

Bassam Ghazoul

City Trading İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bassam Ghazoul tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Alobaıdı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alobaıdı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bassam M S M Alobaıdı tarafından kuruldu.

Al Bassali İnşaat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bassali İnşaat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Maroof Rah Raheem ve Bassam Zayer Sa Azzawı ortaklığında kuruldu.

Mavi Bulut Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mavi Bulut Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Bassam Al Hariri, Khaled Al Hariri, Mahmoud Al Hariri ortaklığında kuruldu.

Iste House Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iste House Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdallah E.S. Elsawaf, Alı Ghassan H. Zwayen, Alsadeq M.J. Shannoon ve Bassam Hamdı A. Al-Sarray ortaklığında kuruldu.

Platinum İthalat İhracat Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İthalat İhracat Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ayman Ghazoul tarafından kuruldu.

Bhause Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhause Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Bassam S. A. Alashı tarafından kuruldu.

Ashraf Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ashraf Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Ashraf tarafından kuruldu.

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Bassam I.H.A. tarafından kuruldu.

Tall Gold İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tall Gold İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Hejazı tarafından kuruldu.

G5 Real Estate Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G5 Real Estate Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Hafız Hamandı, Bassam Afıfı,  Hassan Bubtaına,  Majd Jamal Nasuli ve Mohamad Tarek Afıfı ortaklığında kuruldu. 

Al Bassam Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bassam Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Alshadad Almohammad tarafından kuruldu. 

El Magd Turizm Gıda Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Magd Turizm Gıda Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Faıssal Mohammad Banı Hamad ve Fadı Bassam Fahmı Mustafa ortaklığında kuruldu. 

Spot Light İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spot Light İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Fıkre Haj Huseın, Bassam Haj Huseın, Mohamad Al Hawarneh ve Omar Haj Huseın ortaklığında kuruldu. 

Bassam Ghazoul Haberi

Bassam Ghazoul

City Trading İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bassam Ghazoul tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


City Trading İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...