17 / 05 / 2024

Baştaş Yapı iletişim

Baştaş Yapı iletişim

Baştaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Baştaş tarafından kuruldu.

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Baştaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baştaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Baştaş tarafından kuruldu.

Sur Yapı Muhit 2 iletişim!

Sur Yapı Muhit 2 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1975 Parsel üzerinde yükselecek Muhit 2 projesi Sur Yapı imzasını taşıyor. 

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Yapıen İnşaat Bostancı Deluxe iletişim!

Yapıen İnşaat imzası taşıyan Bostancı Deluxe projesi 61 adet daireden meydana geliyor. Yapıen İnşaat Bostancı Deluxe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Kağıthane iletişim bilgileri!

Arsa alanı 7 bin 782 metrekare olan Sur Yapı Kağıthane projesi 217 daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Projede ön satışlar başladı. Sur Yapı Kağıthane iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesinde toplamda 208 konut ve 50 ticari birim yer alacak. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim!

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

İva Flats İva Yapı iletişim!

İva Flats İva Yapı iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. İva Flats projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Four Winds Rezidans Göztepe iletişim!

Four Winds Rezidans Göztepe iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Taş Yapı'nın inşa ettiği Four Winds Rezidans'ta metrekare fiyatı 5 bin 830 dolardan başlıyor...

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim!

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bu yılın ilk yarısında başlayacak olan Bizim Evler Güzelce projesinde 980 daire ve 35 dükkan olacak...

Baştaş Yapı iletişim Haberi

Baştaş Yapı iletişim

Baştaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Baştaş tarafından kuruldu.

Baştaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Cumhuriyet Mahallesi Dadaş Sok. No:42 ÜSKÜDAR