15 / 05 / 2024

Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz

Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz

Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz konut alacakların seçecek olduğu firmaları iyi tanımaları hakkında uyardı. Nihat İzsiz konut yatırımı yapacaklara tavsiyelerde bulundu.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

TOKİ İstanbul projesi için geri sayım başladı! Gaziosmanpaşa'ya 431 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesinin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. Merakla beklenen projede 431 konut yer alacak.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

SOCAR Türkiye yönetim binalarında ve tesislerinde yeşil enerjiye geçiyor!

SOCAR Türkiye'den karbon ayak izinin azaltılması amacıyla yeni bir adım geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; SOCAR Türkiye tarafından yönetim binalarının ve bazı tesislerin yenilenebilir enerjiyle kullanılmasına karar verildi.

Akfen GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Akfen GYO Yönetim Kurulu, Türk Ticaret Kanununun 390 (4). maddesi hükümleri uyarınca işbu Yönetim Kurulu Kararında yer alan hususların tüm Yönetim Kurulu üyelerinin onayına sunulması sonucunda yönetim kurulu üyelerini seçiyor.

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo intibak yasasını değerlendirdi!

Türkiye Yapı Tasarruf Finansman Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, intibak yasası hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Hasan Kızılboğa İmar A.Ş. Yönetim Kurulu’na atandı!

İBB yönetimi, Bağcılar CHP İlçe örgütü üyesi ilkokul mezunu Hasan Kızılboğa'yı İmar A.Ş.'nin yönetim kuruluna atadı. 

Yeni Gimat GYO Yönetim Kurulu Eski Başkanı Kemal Cirav vefat etti!

Yeni Gimat GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Eski Başkanı ve GİMAT camiasının önderi Kemal Cirav vefat etti.

Türker Proje yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri Türker'in seçilmelerine, Dilek Türker, Yasemin İhsanTürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine karar verildi.

Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş’de yeni görev değişiklikleri yapıldı. Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Boysanoğlu ise Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Atakule GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Atakule GYO Yönetim Kurulu tarafından Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Onur Erim'in Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı ve Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tarman'ın Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmalarına karar verildi.

Yapı Kredi GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Yapı Kredi GYO'nun Genel Kurulu'nun 9 Mart 2020 tarihinde yaptığı toplantıda Yönetim Kurulu yeniden oluşturulmuş olduğundan, Yönetim Kurulu tarafından kurulan komitelere belirtilen üyeler atandı.

Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz Haberi

Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz

Kısa zamanda inşaat sektöründe kendini kanıtlayıp 6 bine yakın konut satışıyla adını duyuran Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz konut alacakların seçecek olduğu firmaları iyi tanımaları uyarısında bulundu. İstanbul Beylikdüzü'nde faaliyet gösteren firmada görüştüğümüz genç ve başarılı iş adamı İzsiz "Konut almak isteyenlere tek tavsiyem 'Projeye uygun mu, ruhsatı var mı ve en önemlisi ise tapusu var mı?' öncelikle bunu araştırsınlar. Bir başka uyarım ise konut alacak olanlar şuna çok dikkat etmeliler. Söz konusu firma arsayı satın almadan etrafını çevirip maket bina satışı reklamını yapıyorsa buna çok dikkat etsinler. Çünkü bunu yapanın parası yoktur " diye konut alacakları uyarıyor. 


EMLAK'TA EN ÖNEMLİ OLAN GÜVEN 

"Meslek ahlakım ve hayat ilkem dürüstlüktür" diyen 36 yaşındaki firma sahibi izsiz "Bu zamana kadar satmış...