26 / 05 / 2024

Başyapıt Dragos ev fiyatları

Başyapıt Dragos ev fiyatları

Başyazıcı Grubu tarafından İstanbul Maltepe’de hayata geçirilen 'Başyapıt Dragos'ta ön satış dönemi başladı. 1+1’den 4+1’e kadar uzanan geniş dairelerin yer aldığı Başyapıt Dragos, yatırımcısına yüksek kazanç fırsatı sunuyor.

“Babam sağ olsun” sticker’ları evlerin pencerelerine yapıştırılmalı! İşte nedeni?

​​​​​​​Türkiye’de konut sorunu gittikçe derinleşirken ev sahibi olma oranları da azalıyor. TÜİK’in açıkladığı verilerden sonra emekli akademisyen Cem Leventbaş, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda , “Babam sağ olsun” stikerlarının ev pencerelerine yapıştırılması gerektiğini söyledi.

Dubleks prefabrik evlerde kampanya resmen başladı! 4+1 ev 874 bin 900 TL'den 746 bin 900 TL'ye düştü!  

Prefabrik ev almak isteyenlerin beklediği indirim resmen geldi. Prefabrik Evim firması dubleks evlerde indirime gitti. Dubleks prefabrik evlerde kampanya resmen başladı! 4+1 ev 874 bin 900 TL'den 746 bin 900 TL'ye düştü!   İşte indirimli prefabrik ev fiyat listesi...

Bağ-Kur'lular ve Ev Hanımlarına Erken Emeklilik Müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği emeklilik reformu kapsamında, Bağ-Kur'lular ve ev hanımları için erken emeklilik imkanı geliyor. Bağ-Kur'lular için yapılan düzenlemeyle birlikte 1 milyon küçük esnafın 5 yıl erken emekli olabileceği belirtiliyor.

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Başyapıt Dragos Sevgililer Günü kampanyası 2018!

Maltepe'de hayata geçirilen ve bu yıl teslim edilecek olan Başyapıt Dragos projesinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya başladı...

Sur Yapı Antalya 2018 ev fiyatları!

Sur Yapı Antalya 2018 ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 2019 yılında teslimlerin başlayacağı proje konum olarak Antalya'da Kepez'in Santral Mahallesi'nde yükseliyor. 

Başyapıt Dragos'ta Adalar ve deniz manzarasında vade farkı yok!

Anahtar teslimleri Ağustos 2018 tarihinde yapılacak olan Dragos Maltepe projesinde keyifli bir yaşam ve kazançlı bir yatırım için 60 ay yüzde sıfır faiz kampanyası başladı..

Başyapıt Dragos konut teslimleri!

Başyapıt Dragos projesi İstanbul Maltepe'de yükseliyor. Başyapıt Dragos konut teslimleri ne zaman?

Başyapıt Dragos güncel fiyat 2018!

Başyapı Dragos güncel fiyat 2018 kapsamında dairelerin fiyatları minimum 470 bin TL'den başlıyor. Başyapıt Dragos Konutları Ağustos 2018 tarihinde teslim edilecek....

Kartal Versus Dragos ev fiyatları!

Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim Kartal Versus Dragos projesi 114 daireden meydana geliyor. Kartal Versus Dragos ev fiyatları 523 bin 834 TL'den başlıyor.

Referans Başakşehir Vadi ev fiyatları!

Referans Başakşehir Vadi projesinde teslimler 2020 yılında yapılacak. Referans Başakşehir Vadi ev fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor...

Başyapıt Dragos ev fiyatları Haberi

Başyapıt Dragos ev fiyatları

1953 yılından bu yana gıdadan tekstile, perakendeden turizme faaliyet gösteren Başyazıcı Grubu, Kayseri’de gerçekleştirdiği inşaat projelerinde edindiği deneyimleri İstanbul’daki ilk inşaat projesi olan Başyapıt Dragos’ta taçlandırıyor. 


Butik bir proje olarak tasarlanan ‘Başyapıt Dragos’ta ön satışlar başladı. 32 bin metrekare alanda konumlandırılan ‘Başyapıt Dragos’, 25 ve 3 katlı iki bloktan oluşuyor. Hem şehrin merkezinde hem de şehrin stresinden uzak kalan butik projede, dairelerin metrekare fiyatları 6 bin ve 8 bin 500 TL arasında değişiyor. 


Açık yüzme havuzu, havuzbaşı cafe, fitness merkezi, çocuklar için temalı oyun parkları gibi zengin sosyal olanları bulunan ‘Başyapıt Dragos’; 150 konut ve 8 ticari birime ev sahipliği yapıyor. 


Başyapıt Dragos, E-5’e arabayla 2 dakika, Minibüs Caddesi’ne yürüyerek 1 dakika, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne arabayla 3 dakika,  İstanbul Şehir Üniversitesi’ne...