18 / 05 / 2024

batarya ve duş üreticisi Hangrohe

batarya ve duş üreticisi Hangrohe

Almanya'nın Kara Orman bölgesinden çıkan batarya ve duş üreticisi, Türkiye'de kendisine ait İstanbul merkezli bir satış ağı kuracağını açıkladı. Firma temsilciliklerinin bulunduğu ülke sayısı da 42'ye çıktı...

Kiracılar aman dikkat! Ev sahibinin eve ihtiyacım var demesi tahliye için yeterli mi?

Ev sahiplerinin kiradaki evlere ihtiyaçlarının olması halinde kiracıları evden çıkarmak isteyebiliyor ve du durum da ev sahiplerinin bahanesi de olabiliyor. Buna göre, bir kiracı ihtiyaçtan dolayı evden çıkarılır mı?

Doğ Du Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğ Du Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Seçkin tarafından kuruldu.

95-97-98-99 ve 2008 sonrası SGK girişi olanlar radara girdi: 10 yıl çalışana erken emeklilik fırsatı doğdu!

Sigorta girişi 10 sene boyunca aktif olanlara emeklilik fırsatı doğuyor. Peki şartları neler? 95-97-98-99 ve 2008 sonrası SGK girişi olanlar radara girdi: Erken emeklilik fırsatı doğdu! İşte şartlar...

Migros'ta güneş kremlerine yüzde 50 indirim!

Migros, Güneş ürünleri ve duş jellerine yüzde 50 indirim yaptığını duyurdu. Peki, Migros'ta hangi ürünler ne kadar indirime girdi? İşte detaylar...

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aydoğdu tarafından kuruldu.

Nokia C02 tanıtıldı! İşte özellikleri ve olası fiyatı

Bedavadan biraz pahalı Nokia C02 sessiz duyuruldu. Çıkarılabilir batarya ve 3.5mm kulaklık jakıyla gelen telefon, Polikarbonat bir çerçeve ile üretildi.

İBB deprem bölgesi için seferber oldu! Hangi yardımlarda bulundu? Neler yapacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplam 10 şehrimizi etkileyen deprem felaketi üzerine bölgedeki vatandaşlarımıza yardım eli uzatmak amacıyla seferber oldu. İBB mobil fırın, tuvalet ve duş kabinlerinin yanı sıra konaklama için de bölgeye 2 İDO gemisi gönderecek.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da İbrahim Kazan ve Onut Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Gündoğdu Altyapı Telekom Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Altyapı Telekom Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Filit Gündoğdu tarafından kuruldu.

batarya ve duş üreticisi Hangrohe Haberi

batarya ve duş üreticisi Hangrohe

Almanya'nın Kara Orman bölgesinden çıkan batarya ve duş üreticisi, Türkiye'de kendisine ait İstanbul merkezli bir satış ağı kuracağını açıkladı. Genel müdürlüğünü Albert Emlek'in yapacağı şirketin yönetim kurulu üyeleri ise Udo Kraus ve Bens Ezhuthanavayalil olacak. Hangrohe'nin Schiltach'ta bulunan genel merkezinin CEO'su Siegfried Gaensslen, Hansgrohe'nin yirmi yılı aşkın bir süreSiegfried Gaensslen dir Türkiye'de ithalatçılarla temsil edildiğini belirtti. Gaensslen sözlerine şu şekilde devam etti: "Son yıllarda buradaki pazar. konut inşaatındaki patlama nedeniyle çok gelişti. Türk pazannın büyük gelişme potansiyelinden dolayı gereken temelleri attık." İstanbul merkezli yeni Hansgrohe Armatür firmasını açmasıyla birlikte, firma temsilciliklerinin bulunduğu ülke sayısı da 42'ye çıktı. 


Yeni Şafak...