06 / 05 / 2024

Batı Demiryolları projesi

Batı Demiryolları projesi

‘Cidde - Mekke - Medine Yüksek Hızlı Demiryolu’ ya da ‘Batı Demiryolları’ olarak da bilinen Haramain Hızlı Tren projesi, gelecek yıl hayata geçiyor.

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO Batıyakası Mart'ta satışta! Yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle Kartal'da inşa edilen Batı Yakası projesi için geri sayım başladı. Peki dev proje ne zaman satışa çıkacak?

Emlak Konut GYO Kartal Batıyakası!

Emlak Konut GYO Kartal Batıyakası projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Kartal Batıyakası detayları...

Emlak Konut GYO Batıyakası 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO Batıyakası projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Batıyakası projesi nerede? İşte Emlak Konut GYO Batıyakası projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Batışehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Batışehir projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Mahmutbey Batı Kavşağı uygulama projesi askıda!

Başakşehir ilçesi Mahmutbey Batı Kavşağı Bahçeşehir girişi arası Tem Kuzey Güney Yollarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli tek yön uygulama projesi bugün askıya çıkarıldı.

Yalçınlar Batı Mahal Evleri fiyatları!

Batı Mahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından inşa ediliyor. İlk etap teslimleri başlayan projede fiyatlar 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor...

Batı Mahal Büyükçekmece yeni fiyat listesi!

Batı Mahal projesi Yalçınlar Group tarafından İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Fiyatların 1 milyon 110 bin dolardan başladığı projede ilk etap teslimlerine başlandı...

Batışehir'de 2019'da öde kampanyası 2017!

Peşinat ödemesi olmayan Batışehir projesi Ege Yapı imzası taşıyor. Konut teslimlerin hemen yapıldığı Batışehir fiyatları 404 bin TL'den başlıyor.

Gala Batıkent fiyat!

Satışların devam ettiği Gala Batıkent projesi Ankara Batıkent'te yükseliyor. Gala Batıkent fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor.

Gala Batıkent'te 169 bin TL'ye 1+1!

Gala Batıkent projesi 1675 adet konuttan meydana geliyor. 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Gala Batıkent projesinde fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor.

Batı Demiryolları gelecek yıl hayata geçiyor!

‘Cidde - Mekke - Medine Yüksek Hızlı Demiryolu’ ya da ‘Batı Demiryolları’ olarak da bilinen Haramain Hızlı Tren projesi, gelecek yıl hayata geçiyor.

Batı Yapı Aston Firuzköy projesi ne zaman teslim?

Batı Yapı imzası taşıyan Aston Firuzköy projesi 291 daire ve 70 dükkandan meydana geliyor. Peki Batı Yapı Aston Firuzköy projesi ne zaman teslim?

Batı Demiryolları projesi Haberi

Batı Demiryolları projesi

SUUDİ Arabistan’da Müslümanların kutsal şehri Medine ve Mekke ile Cidde’yi birbirine bağlayacak hızlı tren, Cidde’nin kuzeyinde inşa edilen yapay şehir ‘Kral Abdülaziz Ekonomik Kenti’ni de Cidde üzerinden 3.75 kilometre uzunluğundaki bir hatla Kral Abdülaziz Uluslararası Havalimanı İstasyonu’na bağlayacak. 


Suudi Arabistan Demiryolu taşımacılığının en büyük projesi olan ve bütün istasyonları tamamlanan hat, bu yıl sonu kısmen açılıp, Mart 2018’de de tamamen hizmete girmiş olacak. İnşaatına 2009 yılında başlanan ve toplam 5 istasyondan oluşan elektrikli hızlı tren, saatte 300 kilometre hızla gidecek. Her yıl milyonlarca umreci ve hacı adayını ağırlayan Suudi Arabistan, söz konusu demiryolu hattıyla bundan böyle hacılara güvenli ve rahat bir ulaşım sağlamış olacak. Ayrıca hacıları canından bezdiren trafik tıkanıklığını da hafifletecek. Hızlı tren hattı, yılda umreci ve hacıların da...