14 / 05 / 2024

batı duvarı West Wall Marina Villaları

batı duvarı West Wall Marina Villaları

Batı Duvarı İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen West Wall Marina Villaları görücüye çıkıyor. 1 Ekim'de saat 09.30'da düzenlenecek olan toplantı satış ofisinde gerçekleştirilecek...

İsrail, Batı Şeria'da bir belediye başkanının evini yıktı!

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinli bir belediye başkanının evini ve bir istinat duvarını yıktığı bilgisi açıklandı. 

İsrail Batı Şeria'da bir evi, 5 mezarı ve bir istinat duvarını yıktı!

İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da inşaat halindeki bir evi, 5 mezarı ve bir istinat duvarını "ruhsatsız olduğu" gerekçesiyle yıktığı açıklandı. 

West Avenue kimin?

West Avenue projesi Ankara’nın en işlek bölgelerinden Batıkent’te inşa ediliyor.Proje karma konseptte dizayn ediliyor. Peki West Avenue kimin?

West Avenue Ankara satılık!

West Avenue Ankara satılık konut tipleri 1+1'den 4+1 seçeneklerinde değişiyor. Proje Ankara Batıkent'te YDA İnşaat tarafından hayata geçirildi...

İsrail işgal duvarının 10 kilometresi tamamlandı!

İsrail ordusunun, Batı Şeria'daki El-Halil kentinin çevresinde inşa edilen 42 kilometrelik duvarının 10 kilometrelik tamamlandı.

İsrail Burak Duvarı'nın olduğu bölüme köprü inşa ediyor!

İsrail'in Mescid - i Aksa'nın batısındaki Burak Duvarı'nın ( Ağlama Duvar ı) olduğu bölüme köprü inşa etmeye başladığı bildirildi.

İsrail'deki Burak Duvarı'nın olduğu alana köprü inşa ediliyor!

İsrail'in Mescid-i Aksa'nın batısındaki Burak Duvarı'nın (Ağlama Duvarı) olduğu bölüme köprü inşa etmeye başladığı bildirildi. Köprünün 2004'te inşa edilen eski tahta köprüye paralel olarak inşa edildiği kaydedildi.

West Wall Marina Villaları Beylikdüzü adres bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen ve batı Duvarı İnşaat tarafından konumlandırılan West Wall Marina Villaları Beylikdüzü adres bilgilerine göre proje Ulusum Caddesi üzerinde yer alıyor.

Batı Duvarı İnşaat, Beylikdüzü'nde yeni proje yapacak!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde Batı Duvar İnşaat tarafından hayata geçirilen West Wall Marina Villaları projesinde dairelerin yüzde 40'ı satıldı. Batı Duvar İnşaat aynı bölgede yer alacak iki yeni proje için düğmeye bastı..

West Wall Marina Villaları ne zaman teslim?

Batı Duvarı İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen ve de villa projesi olarak hayata geçirilen West Wall Marina Villaları ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü West Wall Marina Villaları ulaşım!

Batı Duvarı İnşaat tarafından inşa edilen ve içinde alesta, armador, kalipso, karavela, mira, sirius, katamaran villa tiplerinin bulunduğu Beylikdüzü West Wall Marina Villaları ulaşım bilgileri...

Beylikdüzü West Wall Marina Vilları adres!

Beylikdüzü West Wall Marina Vilları adres bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Batı Duvarı İnşaat West Wall Marina Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, IDO iskelesine 7 kilometre mesafede yükseliyor...

Beylikdüzü West Wall Marina fiyat bilgileri!

Konutların 3 oda 2 salondan 7 oda 2 salona kadar değişiklik gösterdiği Beylikdüzü West Wall Marina fiyat bilgileri kapsamında başlangıç fiyatı 706 bin dolar olarak belirlendi. Batı Duvarı İnşaat imzası taşıyan proje, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde

batı duvarı West Wall Marina Villaları Haberi

batı duvarı West Wall Marina Villaları

Beylikdüzü’nde Batı Duvarı İnşaat tarafından inşa edilen West Wall Marina Villaları 1 Ekim Salı günü düzenlenecek basın toplantısı sonrasında satışa sunuluyor.


Özel marinasıyla ve eşsiz deniz manzarasıyla öne çıkan West Wall Marina Villaları’nın basın toplantısı 1 Ekim'de saat 09.30'da satış ofisinde...