05 / 05 / 2024

batı göz altıncı şubesini açtı

batı göz altıncı şubesini açtı

Ege Bölgesi'nde doğan ve yatırımına devam eden Batıgöz, yeni nesil lazer teknolojileriyle İzmir, İstanbul, Hollanda, Belçika, Romanya, Irak ve Diyarbakır şubelerinden sonra bu kez Manisa'da şube açtı.

Doların gözü yarınki Merkez Bankası kararında! Dolar bugün ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe 28,79 TL'den başladı. Euro ise 31,43 TL'den başladı. Piyasaların gözü yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki dolar bugün ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba son dakika dolar kuru...

Uzmanlara göre altın fiyatlarında büyük bir artış bekleniyor!

Yatırımcıların gözü altın fiyatlarındaki hareketlerde. Finans alanında tanınmış uzman İslam Memiş, Amerika Merkez Bankası'nın (Fed) yaklaşan faiz kararına dair önemli yorumlarda bulundu. Memiş'in tahmini ise şu şekilde: "Altın değeri iki kat artacak. İşte altın piyasasında son durum…

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

10 Haziran 2023 gram altın, çeyrek altın ne kadar? Tam altın kaç TL? İşte güncel altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.473,63 TL liradan satılıyor. 10 Haziran 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 10 Haziran altın fiyatları!

Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanıyor! Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda!

Merkez Bankası Mayıs faiz kararı bugün saat 14:00'da Şahap Kavcıoğlu başkanlığında  açıklanacak.  Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda! Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve dolar ne kadar?

Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? Piyasaların gözü bu haberde! 

Piyasaların gözü  ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yarın açıklayacağı para politikası kararları ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın toplantı sonrası yapacağı açıklamalarda. Peki Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? 

29 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.244,04 liradan satılıyor. 29 Nisan 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 29 Nisan altın fiyatları!

22 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.236,89 liradan satılıyor. 22 Nisan 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 22 Nisan altın fiyatları!

16 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.248 liradan satılıyor. 16 Nisan 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 16 Nisan altın fiyatları!

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi! O tarihi verdi! Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi, gümüşün yükseleceği o tarihi verdi. Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

15 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.246,69 liradan satılıyor. 15 Nisan 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 15 Nisan altın fiyatları!

2 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!    

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.200 liradan satılıyor. 2 Nisan 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 2 Nisan altın fiyatları!

batı göz altıncı şubesini açtı Haberi

batı göz altıncı şubesini açtı

Açılışa Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini kesen Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Batıgöz'ün Manisa'da böyle bir merkezi açmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek Batıgöz yönetimine teşekkür etti. Batıgöz Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler, "Manisa'dan gelen hastalarımız kendi bölgelerinde daha kolay ulaşımla Batıgöz hizmetini alabilecek. Hedefimiz Türkiye'nin her bölgesine sağlıkta aynı hizmet kalitesini ulaştırmak. Bu anlamda her zaman empatiyi temel alan hizmet anlayışımız, yatırım yaptığımız bölgelerde bize yardımcı oluyor" dedi.


Ülkeye katkı sunacağız 


Sağlık Bakanlığı'nın sektörel...