05 / 05 / 2024

Batı Mahallesi aile sağlığı merkezi

Batı Mahallesi aile sağlığı merkezi

Pendik'te hayata geçirilecek olan Batı Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nin Geziboyu Caddesi’ndeki yeni binasının inşaatı başladı.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

TOKİ Tokat'ta 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tokat Erbaa'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat Erbaa'ya 2 yeni okul!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

HitYaşam fiyat listesi!

Ankara’nın hızla gelişen bölgesi Yeni Batı Mahallesi’nde inşa edilen HitYaşam projesinda satışlar başladı. İşte HitYaşam fiyat listesi...

HitYaşam satılık daire!

Hit Yapı imzasıyla Ankara'nın Yeni Batı Mahallesi’nde yükselen HitYaşam projesi satışa çıktı. Peki HitYaşam satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

HitYaşam Ankara satışta! Yeni proje!

Hit Yapı imzasıyla Ankara'nın Yeni Batı Mahallesi’nde inşa edilen HitYaşam projesi satışa çıktı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor.

Pendik 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Batı Mahallesi, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Plan Açıklama Raporu, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Açıklama Raporu askıya çıktı.

Bakanlıktan Pendik için yeni imar planı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Pendik Batı Mahallesi’nde 11 bin 300 kişinin yaşadığı bölgenin deprem riskine karşı güçlendirilmesi amacıyla hazırlanan yeni imar planlarına onay verildi.

Pendik Batı Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 İmar Planı askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Batı Mahallesi Rezerv Yapı Alanına Yönelik 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Sakarya Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi 2 ayda açılacak!

Sakarya'da yapımına başlanan Arifiye Cumhuriyet Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı hızla ilerliyor. Merkezin 2 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Yenimahalle Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent Uğur Mumcu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Pendik Batı Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Pendik İlçesi'ne bağlı Batı Mahallesi 8638 Ada, 7 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği askıya çıkarıldı..

Batı Mahallesi aile sağlığı merkezi Haberi

Batı Mahallesi aile sağlığı merkezi


Pendik Batı Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nin Geziboyu Caddesi’ndeki yeni binasının yapımına başlandı. Pendik Belediyesi ve bağışçı Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim’le ortaklaşa yapılan yeni aile sağlığı merkezi tamamlandığında konforu kadar mimarisiyle de dikkat çekecek.


Halen Batı Mahallesi Vişne Sokak’ta hizmet veren Aile Sağlığı Merkezi, Geleneksel Türk Mimarisiyle yeniden dizayn edildi. Toplamda bin 50 metrekarelik kullanım alanına sahip yeni aile sağlığı merkezi binası beş katlı olacak. Merkezde doktor, hemşire ve hasta odaları gibi standart bölümlerin yanında bir de sergi salonu ve konferans salonu yer alacak. Batı Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi tamamlandığında hem hastalar hem de çalışanlar için eskisine nazaran çok daha konforlu olacak. Merkezin inşaatının 2018 yılı Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.  



Pendik...