05 / 05 / 2024

Batı Park projesi

Batı Park projesi

Milletvekili Karal: "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın üniversite ziyareti sırasında kamuoyunda sıkça dile getirilen ve belediyemizin 10 Numara projelerinden olan Batı Park Projesi de onaylandı.

Manisa Maya Park Projesi'nde yargı kararı açıkladı!

Manisa Yunusemre'deki Maya Park projesi yargıya taşınmıştı. Herkes tarafından merakla beklenen proje için yargı kararını açıkladı.

Ordu Melet Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Durugöl Mahallesi'nde inşa edilecek "Melet Park Projesi" için çalışmalara başladı. Söz konusu proje 130 milyon liraya mal olacak.

Bağlıca Batışehir projesi için yatırımcı aranıyor!

Ankara Bağlıca’daki Batışehir projesi 650 bin metrekarelik alanda 9 ada ve 29 parselden meydana geliyor. Toplamda 8 bin 399 konutun yapılacağı projeye inşaatçılar ilgi gösteriyor

Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirmek için planladıkları Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu.

Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamam!

İnşaat çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlanan Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.

Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor!

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden arttığı Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor. İstanbul Bağcılar'da Göztepe Mahallesi'nde yükselen Çetsa Park projesi, iki blok olarak yükseliyor.

Bağlıca Batışehir projesi görücüye çıktı!

Ankara Bağlıca’da, 8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev ticari alanıyla butik bir şehir olacak Bağlıca Batışehir görücüye çıktı. Bağlıca Batışehir projesi, çağdaş kentleşmenin yeni simgesi olmaya aday.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Ordu Melet Park Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 32 yıl boyunca çöp alanı olarak kullanılan bölgede bir mega projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir 130 milyon TL maliyetindeki Melet Park Projesi için çalışmalara başladı.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Buca Şirinyer Parkı Projesi itirazlarına ret!

Buca'da İzmir Büyükşehir ve Buca Belediyesi'nin yapacağı Şirinyer Parkı Projesi'ne olanak sağlayan imar planlarına yapılan itirazlar Büyükşehir Meclisi tarafından reddedildi.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Mersin Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi’nde sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin ulaşımına kazandıracağı önemli projelerden biri olan Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi’nde adım adım sona yaklaşılıyor.

Batı Park projesi Haberi

Batı Park projesi

AK PARTİ Rize Milletvekili (Hasan Karal, Cumhurbaşkanı ecep Tayyip Erdoğan'ın Rize da Rize'deki projelerle görüşmeler ve alınan kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 


Milletvekili Karal beraberindeki il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Rize MÜSİAD Başkanı Mahmut Dabak ve yönetimi bir araya geldi.




RİZE HAVALİMANI İHALESİ 2 KASIM DA YAPILIYOR 

Milletveki i Karal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplu açılış töreninde de ifade ettiği gibi Rize Havalimanı projesinin 2 Kasım da yapılacağını belirterek "Rize Havaİiı iani'yla alakalı bütün eksiklikler giderildi ve Cumhurbaşkanı'mızın kendi ifadesiyle de 2 Kasım günü ihalesi yapılacak. İhalesinin tamamlanmasının ardından bu yıl sonuna doğru havalimanının yapılacağı bölgede çalışmalara b ışlamayı arzuluyoruz. Projenin açıklanan tarihten daha erken bitmesi için hep birlikte gayret edeceğiz. 

Türkiye'de deniz üzerine yapılacak 2. havalimanı [fakat Ordu-Giresun Havalimanından! yaklaşık bir buçuk kat daha büyük...