30 / 04 / 2024

Batıgöz hastanesi

Batıgöz hastanesi

Ege Bölgesi'nde doğan ve yatırımına devam eden Batıgöz, yeni nesil lazer teknolojileriyle İzmir, İstanbul, Hollanda, Belçika, Romanya, Irak ve Diyarbakır şubelerinden sonra bu kez Manisa'da şube açtı.

Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı!

Batıgöz Sağlık Grubu, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarının ardından ilk kez İstanbul'da faaliyete başladı. Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı. BATIGÖZ, böylece ilk kez İstanbullularla buluştu.

Dolar altına göz açtırmıyor! Doların yükselişi altını çileden çıkarttı

Dolar kuru bugün 16 lira seviyesine yaklaştı ve hızla yükselmeye devam ediyor. Doların bu yükselişi altına olan talebi azaltıyor. Dolar altına resmen göz açtırmıyor...

Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı bu haberdeydi! Temmuz'da maaşlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu

Memur ve emeklilere bekledikleri cevap Bakan Vedat Bilgin’den geldi. Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı temmuz ayında. Maaşlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu. İşte detaylar…

Konut alacakların gözü faizlerde! Konut kredisi faizleri düşecek mi?

Ev almak isteyen vatandaşların gözü kulağı konut kredisi faizlerindeki indirimde. Milyonlarca kişi kredi faizlerinin düşürülmesini bekliyor. Peki konut kredisi faizleri düşecek mi?

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

1.2 milyon EYT'linin gözü Meclis'te! EYT son dakika gelişmesi var mı?

1.2 milyon EYT'linin gözü meclise çevrilmiş durumda. Emeklilikte yaşa takılanlara yönelik yeni çözüm önerileri gelmeye devam ediyor. 8 Eylül 1999 öncesi çalışmış olup emekli olamayan herkesin dâhil olduğu EYT'lilere ilişkin son dakika gelişmelerinin tamamını sizler için derledik...

İnşaat sektörünün gözü Türkiye Ekonomi Modeli'nde!

İnşaat sektörünün gözü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından yarın açıklanacak olan Türkiye Ekonomi Modeli'nde...

Bakan Muş açıkladı: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, döviz kurundaki düşüş nedeniyle fiyatlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Muş açıklamasında "Döviz kurlarındaki düşüşü, tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerimiz artarak devam edecek. Fırsatçılara göz açtırmayacağız." ded

IC Holding'in gözü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerinde!

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

Memurun gözü haziran enflasyonunda!

Devlet memurları, sözleşmeliler ve memur emeklilerinin gözü 3 Temmuz'da açıklanacak haziran ayı enflasyon rakamlarına çevrildi.

Gayrimenkul yatırımcıları gözünü ABD'ye dikti!

Yatırımcıların gözünü ABD'ye diktiğini belirten International Realtors Group, karantina günlerinde evden çıkmadan yatırım yapanların sayısında artış olduğunu bildirdi...

Ekol Göz Menemenspor’da tesis şoku!

TFF 1’inci Lig’de bu sezon tarihinde ilk kez mücadele eden Ekol Göz Menemenspor'un tesisi belediye tarafından ellerinden aldığı iddia edildi.

Kylie Jenner emlak imparatoriçeliğine göz dikti!

Dünyada kendi servetini kazanan en genç milyarder Kylie Jenner, gözünü emlak imparatoriçeliğine dikti. Geçtiğimiz haftalarda 36 milyon dolara malikane alan Jenner bu defa 15 milyon dolarlık devasa bir mülk satın aldı.

Batıgöz hastanesi Haberi

Batıgöz hastanesi

Açılışa Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini kesen Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Batıgöz'ün Manisa'da böyle bir merkezi açmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek Batıgöz yönetimine teşekkür etti. Batıgöz Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler, "Manisa'dan gelen hastalarımız kendi bölgelerinde daha kolay ulaşımla Batıgöz hizmetini alabilecek. Hedefimiz Türkiye'nin her bölgesine sağlıkta aynı hizmet kalitesini ulaştırmak. Bu anlamda her zaman empatiyi temel alan hizmet anlayışımız, yatırım yaptığımız bölgelerde bize yardımcı oluyor" dedi.


Ülkeye katkı sunacağız 


Sağlık Bakanlığı'nın sektörel...