30 / 04 / 2024

Batıgöz istanbul nerede

Batıgöz istanbul nerede

Batıgöz Sağlık Grubu, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarının ardından ilk kez İstanbul'da faaliyete başladı. Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı. BATIGÖZ, böylece ilk kez İstanbullularla buluştu.

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

Simfer Çift Bölmeli Dört Gözü Gazlı Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırınım hemde ocağım olsun diyenler için Simfer, bir ürünü aynı anda hem ocak hemde fırın olarak kullanılsın diye tasarladı. Simfer çift bölmeli dört gözü gazlı fırın  geliştirilmiş teknik özellikleri ile ilgi odağı haline geldi. 

Altus 4 Gözü Gazlı Solo Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırın hemde ocak almak isteyenler için Altus, dört gözü gazlı solo fırın ile çıkıyor karşımıza çıkıyor. Aynı anda hem fırını hem ocağı kullanmak mümkün hale geliyor.Peki Altus gazlı ocağın diğer özellikleri neler? 

Yabancı yatırımcıların gözünde İstanbul cazibesini kaybediyor!

İstanbul, yabancı yatırımcıların gözünde cazibesini kaybediyor. PwC'nin yayınladığı rapora göre, İstanbul, yatırımcı tercihinde 30 kentlik listede 29. Sıraya geriledi. İşte nedenleri!

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

M.G.Z - Abir Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

M.G.Z - Abir Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi, Serhat Abir Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Kadıköy'de açıldı.

Batıgöz 6. şubesini Manisa'da açtı!

Ege Bölgesi'nde doğan ve yatırımına devam eden Batıgöz, yeni nesil lazer teknolojileriyle İzmir, İstanbul, Hollanda, Belçika, Romanya, Irak ve Diyarbakır şubelerinden sonra bu kez Manisa'da şube açtı.

Batıgöz, 2 yılda 10 yeni hastane açacak!

Batıgöz Sağlık Grubu, yatırım atağına geçti. Grup 2 yıl içinde 50 milyon dolar yatırımla 10 yeni hastane açacak. Grubun gündeminde bir de İzmir’e genel hastane açmak var.

Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı!

Batıgöz Sağlık Grubu, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarının ardından ilk kez İstanbul'da faaliyete başladı. Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı. BATIGÖZ, böylece ilk kez İstanbullularla buluştu.

Deniz İstanbul Beylikdüzü projesi nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Projenin 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Peki Deniz İstanbul Beylikdüzü projesi nerede?

Fortis İstanbul örnek dairesiyle göz kamaştırıyor!

İstanbul’un lokasyonu ile dikkat çeken bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul örnek dairesiyle göz kamaştırıyor.

İstanbul'daki yeni havalimanı D-8'in de göz bebeği olacak!

THY Genel Müdürü Kotil, Gelişen Sekiz Ülke Ekonomik Ortaklık Örgütü'nün tekrar canlanmasında büyük yarar olduğunu belirterek, "İstanbul'daki yeni havalimanı, D-8'in de göz bebeği olacak" dedi.

Batıgöz istanbul nerede Haberi

Batıgöz istanbul nerede

Yurtiçi ve yurtdışında şube sayısını hızla artıran Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı.


Batıgöz Sağlık Grubu, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarının ardından ilk kez İstanbul'da faaliyete başladı. Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı.


12 yıl önce İzmir'de kurulan Batıgöz Sağlık Grubu, yurtiçi ve yurtdışında şube sayısını hızla artırırken 2016 yılında İstanbul'da faaliyete başladı. Deneyimli hekim kadrosu, ileri teknoloji kullanımı ve empatiye dayalı hizmet anlayışıyla gözün tüm branşlarında hizmet veren BATIGÖZ, böylece ilk kez İstanbullularla buluştu.


2004 yılında İzmir'de önce Çankaya, ardından Hatay ve Şirinyer şubelerini açan, 2007'de Diyarbakır'da faaliyete başlayan BATIGÖZ, ülkemizde geniş bir alana yayılmaya ve daha fazla hastaya hizmet vermeye başladı. 


2009 yılında yurtdışında da yatırım yapma kararı alan BATIGÖZ, 2010 yılında Romanya'nın başkenti Bükreş'te ilk yurtdışı yatırımını gerçekleştirdi. 2011'deyse Kuzey Irak'ın...