06 / 07 / 2024

Batımat Fuarı aspen

Batımat Fuarı aspen

Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., 4 Kasım ve 8 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Avrupa’ nın en büyük yapı fuarı olan BATIMAT’ ta yer aldı...

5. Buildmacex Fuarı'na Türk firmalarından yoğun ilgi!

Batı Afrika ülkelerinin Nijerya'da düzenlediği 5. Buildmacex Fuarı'na Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi. Fuara, inşaat ve yapı sektöründen 50'nin üzerinde firma katıldı.

Batı Mahal'de 2. etap teslimleri Mart'ta!

Yalçınlar Group, Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirdiği Batı Mahal projesini CNR Emlak Fuarı'na ziyaretçilere tanıttı..

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

İzPark projeleri Cityscape Turkey Fuarı'nda tanıtılacak!

Ege Yapı, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul'da ilk kez düzenlenecek olan Cityscape Turkey Fuarı'na katılacak. Şirket, fuarda Batışehir, Pega Kartal, IzPark projelerini tanıtacak.

Dakar'daki Yapı Fuarı'na Türk firmaları da katıldı!

Senegal'in başkenti Dakar'da "Batı Afrika Uluslararası Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı" açıldı. Açılışa Türkiye'nin Dakar Büyükelçisi Nilgün Erdem Arı'nın yanı sıra inşaat sektörü temsilcileri katıldı.

Kiza Kurumsal İş Merkezi, Adana 2016 İnşaat Fuarı'na katılacak!

Adana'run batısında konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan mimarisiyle, çağdaş ofis anlayışını yatırıma dönüştüren Kiza Kurumsal İş Merkezi, Tüyap Adana 2016 İnşaat Fuarı'nda "gerçek ölçülerde 3+1 ofis" standıyla vitrine çıkacak.

Ege Yapı, Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

Batışehir, Pega Kartal ve yeni projeler, 17-19 Aralık tarihleri arasında ilk kez Bakü’de düzenlenecek olan Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yatırımcılarla buluşuyor.

BatıMahal, CNR Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde panoramik göl manzaralı BatıMahal projesi, CNR Emlak Fuarı'nda yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Batı Mahal, CNR Expo Emlak Fuarı'na katılacak!

Yalçınlar Group, Türkiye'nin en seçkin villa projeleri arasında bulunan Batı Mahal vilalarıyla CNR Expo Emlak Fuarı'nda yabancı gayrimenkul yatırımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

BTM, BATIMAT Paris 2015'te 13'ncü kez yer alacak!

BATIMAT Paris 2015'te, zengin ürün yelpazesiyle 13. kez yer alacak. İki yılda bir yapılan organizasyon, inşaat sektörünün önemli uluslararası temsilcilerini bir araya getirme niteliğiyle ön plana çıkıyor.

AKG Gazbeton, BATIMAT Paris 2015’e katılıyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, uluslararası alanda önemli bir platform olan BATIMAT Paris 2015’te, zengin ürün yelpazesi ile yer alacak.

Batı Akdeniz mermeri ABD'de tanıtıldı!

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB), ABD'nin Orlando kentinde 14-17 Nisan arasında düzenlenen 'Coverings 2015 Fuarı'nda, Antalya, Burdur ve Isparta mermerini tanıttı..

Dünyada bir ilk olan mat konseptli mobilya İSMOB'ta tanıtıldı!

MOSDER tarafından 11’incisi düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’na (İSMOB) katılan, mobilya üretiminde önde gelen firmalardan Papatya Mobilya, dünyada bir ilk olan mat konsepti tüketiciyle buluşturdu.

Batımat Fuarı aspen Haberi

Batımat Fuarı aspen

Fransa’nın Paris şehrinde gerçekleştirilen organizasyonda inovatif ve geleceğe yön verecek olan yeni ürünlerini sergileyen Aspen, BATIMAT’ta yapı sektörünün en iyileriyle bir araya geldi…


4 – 8 Kasım tarihleri arasında Paris’te gerçekleştirilen BATIMAT fuarı, dünya yapı sektörünün en önde gelenlerini ağırladı. Aspen Yapı ve Zemin A.Ş.’nin de yer aldığı organizasyona 140’a yakın ülkeden ziyaretçiler akın etti. Fuarda özellikle metal asma tavan alanında geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle yer alan Aspen, hem ziyaretçilerin hem de sektörün ilgi odağı oldu. Geleceğe yön verecek vizyoner ürünleriyle büyük ilgi toplayan Aspen standı, Türk mühendisliğinin üst düzey ürünlerini dünya vitrinine çıkardı.


Aspen Yapı ve Zemin A.Ş.’nin Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu konuyla ilgili olarak; “Tüm dünyanın gözünün üstünde olduğu BATIMAT fuarında ülkemizi güçlü biçimde temsil etmekten mutluluk duyduk. Organizasyonda sektörden...