07 / 05 / 2024

Batışehir daire fiyat

Batışehir daire fiyat

Batışehir daire fiyat listesi kapsamında dairelerin başlangıç fiyatı 262 bin TL l olarak belirlendi. İçerisinde 3 adet etabın bulunduğu proje toplamda 3 bin 226 adet konuttan meydana geliyor...

Batışehir Ege Yapı daire fiyatları!

Batışehir Ege Yapı daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Projede aylık 2 bin 240 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün...

Bağcılar Batışehir Evleri fiyat listesi!

Bağcılar Batışehir Evleri fiyat listesi 404 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0'dan 4,5+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

İstoç Batışehir Evleri güncel fiyat listesi!

İstoç Batışehir Evleri güncel fiyat listesi 404 bin TL'den başlıyor. Projede cazip ödeme tipleri uygulanıyor...

Batışehir Evleri 2017 yeni fiyat tablosu!

Batışehir Evleri 2017 yeni fiyat tablosu 404 bin TL'den başlıyor. İstanbul Bağcılar'da yükselen projede peşinatsız ödeme tipi sunuluyor...

Batışehir 2017 güncel fiyat listesi!

Batışehir 2017 güncel fiyat listesi daire tiplerine ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor.  İstanbul Bağcılar'da İSTOÇ'un hemen yanında yükselen projede yaşam başladı. 

Bağcılar Batışehir güncel fiyat!

Bağcılar Batışehir güncel fiyat listesi 418 bin TL'den başlayarak değişiyor. Batışehir Evleri'nde peşinat ödemesi iki yıl erteleniyor...

Batışehir'de yüzde 20 peşinat! Bankasız 120 ay vadeyle!

Batışehir'de “Ege Yapı Finansman Modeli” ile bankasız 120 ay vade yapılıyor. 70 daire için geçerli olan kampanyada daire satış fiyatının yüzde 20'si peşin olarak ödeniyor..

Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!

Ege Yapı, Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanya düzenliyor.

Ege Yapı Batışehir'de sadece 70 daire için bankasız ödeme planı!

Sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında “Ege Yapı Finansman Modeli” ile tam 120 ay vade ile Batışehir’den evinizi bugün alıp yarın taşınabilirsiniz.

Batışehir Nisan 2016 daire fiyatları!

Batışehir Nisan 2016 daire fiyatları 365 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Bağcılar'da yer alan Batışehir Evleri projesinde 0,80 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor...

Batışehir Rezidans daire fiyatları!

Batışehir Rezidans daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Batışehir Evleri satılık daire!

Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında olan projede alışveriş caddesi ve 3 bin 226 adet konut bulunuyor.

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları!

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İlk 2 etabı teslim edilen proje Atatürk Havalimanı'na ve 3. köprü güzergahına yakın konumda bulunuyor.

Batışehir daire fiyat Haberi

Batışehir daire fiyat

Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında yükselen Batışehir daire fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim.


Bağcılar Batışehir'de; stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri yer alıyor.


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Batışehir daire fiyat listesi kapsamında daireler 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje, İstanbul Bağcılar'da hayata geçiriliyor. 



Ege Yapı Group imzasıyla konumlanan Batı Şehir projesi, 167 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçiriliyor. İlk etap teslimlerinin hemen gerçekleştiği Projede konut, ofis ve ticari alanlar mevcut. 


Batışehir daire fiyat listesi!

Stüdyo daireler 262...