09 / 05 / 2024

Batışehir İstanbul emlak konut gyo

Batışehir İstanbul emlak konut gyo

Batışehir İstanbul fiyat listesi, teslim tarihi, ödeme planı, satış ofisi iletişim bilgileri ve tüm Batışehir İstanbul detayları haberimizde yer alıyor...

Batışehir projesinde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Ege Yapı, Emlak Konut güvencesi ile hayata geçirdiği İstanbul’un marka projesi Batışehir’de muhteşem bir kampanyaya daha imza atıyor. Ege Yapı bu kampanya kapsamında hiç peşinatsız veya taksitleri 2019’da ödemeye başlayarak hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Emlak Konut Batışehir ödeme kampanyası!

Emlak Konut Batışehir ödeme kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatla banka kredisiz ödemeler yapılıyor. Batışehir Evleri'nde fiyatlar 302 bin TL'den başlıyor...

Batışehir İstanbul ödeme kampanyası 2016!

Batışehir İstanbul projesinde sadece 70 daire için 0,79 faizle 120 ay taksit fırsatı sunuluyor. Batışehir İstanbul'da fiyatlar 355 bin liradan başlıyor...

Batışehir İstanbul projesi ödeme fırsatları!

Batışehir İstanbul projesinde daire fiyatları 355 bin TL'den başlıyor. Batışehir İstanbul projesinde düşük peşinatlı ve faizsiz ödeme imkanları sunuluyor...

Emlak Konut Aralık ayı satış şampiyonu Batışehir oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Aralık ayı satış şampiyonu 343 milyon 102 bin 742,91 TL ile Batışehir oldu.

Emlak Konut GYO Batışehir Projesi Kısmi Geçici Kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sultangazi Batışehir Projesi'nin altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi açı

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile Bağcılar'da 3 Haziran'da açıldı.

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları!

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İlk 2 etabı teslim edilen proje Atatürk Havalimanı'na ve 3. köprü güzergahına yakın konumda bulunuyor.

Emlak Konut Batışehir satılık dükkanları!

Emlak Konut Batışehir satılık dükkanları ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek. 3 etap olarak hayata geçirilen projede daire teslimleri başladı ve satış süreci devam ediyor.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi 13 Aralık'ta!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılarda hayata geçirilen Batışehir'in Cadde dükkanları ihale yoluyla satışa çıkıyor...

Emlak Konut Batışehir cadde dükkanları ihalesi ne zaman?

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, Ege Yapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00’da ihaleye çıkıyor...

Batışehir Alışveriş Caddesi satışa çıkıyor!

Ege Yapı Group'un Emlak Konut ile hasılat paylaşımına yönelik olarak İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde yer alan cadde dükkânları ve mağazalar satışa çıkıyor.

Batışehir İstanbul emlak konut gyo Haberi

Batışehir İstanbul emlak konut gyo


İnşaat çalışmaları 2011 yılında başlayan Batışehir İstanbul projesi Ege Yapı Group tarafından Emlak Konut GYO arsasında inşa ediliyor. Batışehir İstanbul Bağcılar'da Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi binasının hemen karşısında yer alıyor.


3 bin 123 adet konuttan meydana gelen Batışehir İstanbul teslim tarihi ilk etap için 2013 Aralık ayında başlarken, Batışehir İstanbul projesinin 2014 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.


İçerisinde Doğa Koleji'nin yer alacağı Batışehir İstanbul satış fiyatları 188 bin TL'den başlıyor. Batışehir İstanbul Bağcılar'da stüdyolardan 4,5+1 dublekslere kadar alternatifler sunuluyor. Batışehir İstanbul'da konutların büyüklükleri 38 metrekareden başlıyor.


Batışehir İstanbul ödeme planı dahilinde yüzde 1 peşinat ödemesinden sonra, aylık taksit ödemeleri 12 ay erteleniyor. 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Batışehir İstanbul projesi 23 blok olarak inşa ediliyor.


Batışehir İstanbul iletişim!


Batışehir İstanbul telefon...