05 / 05 / 2024

batışehir peşinat

batışehir peşinat

Batışehir toplam 3 binin üzerinde konuttan oluşuyor. İstanbul'un Batı yakasında geliştirilen en büyük konut projelerinden biri olan Batışehir otel, avm, mağazalar ve residence dahil 7 fonksiyondan oluşuyor.

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda  yüzde 50 peşinat, 12 ay vade fırsatı! Teslimler 7 ay sonra!

Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Batıyakası'nda yüzde 50 peşinat 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatı!

2B Global Grup imzasıyla yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle  ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

TOKİ'den 3 büyükşehir ve 29 ilde ucuz arsa fırsatı! 24 taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla! 176 bin TL'den başlıyor...

TOKİ, 3 büyükşehir ve 29 ilde ucuz arsa satışına başlıyor. 24 ay taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla satışa sunulacak arsaların fiyatları 176 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir Avrasya Konutları'nda yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı!

Başakşehir Avrasya Konutları'nda yüzde 5 peşinat yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların taksit ödemeleri ise 3'üncü yılda başlıyor...

Eston Şehir Koru'da 55 bin TL peşinat, 4 bin 500 TL taksitle 3+1!

Bahçeşehir'de inşa edilen Eston Şehir Koru projesinden 55 bin TL peşinat ve 4 bin 500 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Batışehir'de yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Batışehir'de Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası devam ediyor. Projede kampanya kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Batışehir indirim kampanyası!

Batışehir indirim kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat ödeniyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na dahil olan Batışehir Ege Yapı imzasını taşıyor.

Kordon İstanbul ve Batışehir'de kampanya için son gün 30 Haziran!

Ege Yapı, 30 Haziran tarihine kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda yüzde 20 indirim, sadece yüzde 5 peşinat imkânı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.

Ataşehir Modern'de yüzde 5 peşinat kampanyası!

Ataşehir Modern projesinde çok özel bir kampanya başladı. Projede yüzde 5 peşinat, 72 ay 0,98 vade oranı ve yüzde 10 KDV indiriminden faydalanmak mümkün...

3. İstanbul Başakşehir'de yüzde 1 peşinat fırsatı!

Başakşehir'de Asaf İş Adi Ortaklığı ile hayata geçirilen 3. İstanbul Başakşehir projesinde yüzde 1 peşinat fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 403 bin TL'den başlıyor..

Batışehir'de 2 bin 560 TL taksitle!

Batışehir'de 2 bin 560 TL taksit 0 peşinat veya 84 ay 0 faizle ev sahibi olunuyor. 3 bin 226 daire, otel, ofis ve mağazalardan meydana gelen proje Ege Yapı imzasını taşıyor. 

batışehir peşinat Haberi

batışehir peşinat

Batışehir

Batışehir toplam 3 binin üzerinde konuttan oluşuyor. İstanbul'un Batı yakasında geliştirilen en büyük konut projelerinden biri olan Batışehir otel, avm, mağazalar ve residence dahil 7 fonksiyondan oluşuyor. Fonksiyon sayısı açısından İstanbul'un en büyük projesi. 

Batışehir arsası için devler yarıştı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nin iştiraki Emlak Konut GYO'ya ait arsa üzerinde inşa ediliyor. Hasılat paylaşımı modeliyle 2010 yılında gerçekleştirilen ihalesine Nurol, Dumankaya ve Eroğlu gibi konut sektörünün dev şirketleri katılmıştı. 1 Ekim 2010 yılında yapılan ihalede Ege Yapı Group-Artcon ve Emlak Pazarlama ortak girişimi 424 milyon TL idare payı ve 1 milyar 325 milyon TL toplam hasılat payı teklif eder ihaleyi kazanmıştı.

Batışehir Avrupa'nın en büyük karma projesi

TEM otobanı şe TEM-Vatan Caddesi yolunun kavşağında yer alan proje Ege Yapı tarafından inşa ediliyor....