29 / 04 / 2024

Batışehir projesi ramazan kampanyası

Batışehir projesi ramazan kampanyası

Yaz tatilinin gelmesi ve Ramazan ayının etkisi ile ev satışları yavaşladı. İnşaat şirketleri, durgunluğu kampanyalarla aşmaya çalışıyor. Yüzde 15’e varan indirim yapan şirketler, faizi sıfırlıyor, ödemeleri öteliyor.

Batışehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Batışehir projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Batışehir'de 2019'da öde kampanyası 2017!

Peşinat ödemesi olmayan Batışehir projesi Ege Yapı imzası taşıyor. Konut teslimlerin hemen yapıldığı Batışehir fiyatları 404 bin TL'den başlıyor.

Bağlıca Batışehir projesi için yatırımcı aranıyor!

Ankara Bağlıca’daki Batışehir projesi 650 bin metrekarelik alanda 9 ada ve 29 parselden meydana geliyor. Toplamda 8 bin 399 konutun yapılacağı projeye inşaatçılar ilgi gösteriyor

Bağlıca Batışehir projesi görücüye çıktı!

Ankara Bağlıca’da, 8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev ticari alanıyla butik bir şehir olacak Bağlıca Batışehir görücüye çıktı. Bağlıca Batışehir projesi, çağdaş kentleşmenin yeni simgesi olmaya aday.

Şimdi güneş Batışehir'den doğuyor!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesi ödeme kapsamında 0,79 faiz oranıyla banka kredisiz 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Proje 818 bin metrekare alanda konumlandırılıyor.

Emlak Konut GYO Batışehir Projesi Kısmi Geçici Kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sultangazi Batışehir Projesi'nin altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Bağcılar Batışehir'de kampanya!

Toplamda 3 bin 226 adet daireden meydana gelen Bağcılar Batışehir projesi 3 etaptan oluşuyor. İşte, Bağcılar Batışehir'de kampanya...

Burhanettin Kocamaz Tulumba Bat-Çık Projesi inşaatını inceledi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de trafik sorununu büyük oranda çözüme kavuşturacak en önemli projelerden biri olan Tulumba Bat-Çık Projesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Mersin Bat-Çık Projesi ne zaman bitecek?

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kentte trafik akışını rahatlatmasını hedeflediği Tulumba Bat-Çık Projesi’nde çalışmalar devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tulumba Bat-Çık Projesi çalışmalarını hızlandırdı.

Batışehir'de ramazana özel kampanya başladı!

Hemen teslim evde peşinat iki yıl sonra Ege Yapı Group tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle Bağcılarda hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Batışehir'de Ramazan'a özel kampanya başladı.

Batışehir’de peşinat iki yıl sonra!

Ege Yapı Group tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Batışehir’de Ramazan’a özel kampanya başladı.

Batışehir’de Ramazan’a özel fiyatlar!

Ege Yapı Group tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Batışehir’de Ramazan’a özel kampanya başladı: Hemen teslim, peşinat iki yıl sonra!

Batışehir'de peşinatsız banka kredili ödemelerle!

Batışehir; ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan Ramazan kampanyası ile buluşturuyor. Kampanyayla peşinat ödemeden sadece banka kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

Batışehir projesi ramazan kampanyası Haberi

Batışehir projesi ramazan kampanyası

‘Ev’de yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat şirketleri, konut alıcısını harekete geçirmek için kampanya yarışına girdi. Yılın ilk 5 ayında 524 bin 423 konut satılırken, okulların kapanması ve Ramazan ayı nedeniyle ev satışları yavaşladı. Konut alıcısını va yatırımcıları satış ofisine çekmek isteyen inşaat şirketleri indirim ve kolay ödeme seçenekleri ile pazarı hareketlendirmeye çalışıyor. Yüzde 15’e varan indirim yapan şirketler, faizleri sıfırlıyor, ödemleri teslim sonrasına öteliyor. Eylül’de 10 bini İstanbul’da toplam 20 binden fazla markalı konutun satışa çıkması beklenirken, yurtdışı fuarlarıyla da yabancıya satışın arttırılması hedefleniyor. Sektör eylül ayında Dubai’de gerçekleşecek Cityscape Emlak Fuarı’na da hazırlanıyor. 


SİYASİ BELİRSİZLİK ETKİLEDİ


Ramazan ayına özel bir kampanya başlatan Teknik Yapı, yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde 60 ay vadede yüzde 0.39’a çekti....