15 / 05 / 2024

Batışehir yeni kampanya

Batışehir yeni kampanya

EgeYapı Group'un İstanbul Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir projesi, ev sahibi olmak isteyenlere yılın en büyük fırsatı niteliğinde bir kampanya sunuyor.120 Ay'a varan vadeler ile konut sahibi olmak mümkün...

Batışehir'de yüzde 15 indirim fırsatı! 

Ege Yapı'nın Emlak Konut güvencesi ile Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir’de özel bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 15 indirimin yanında 60 ay 0,99 oran ile kredili konut alıcısının daha kolay ev sahibi olması sağlanacak.

Batışehir'de yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Batışehir'de Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası devam ediyor. Projede kampanya kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Kordon İstanbul ve Batışehir'de kampanya için son gün 30 Haziran!

Ege Yapı, 30 Haziran tarihine kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda yüzde 20 indirim, sadece yüzde 5 peşinat imkânı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.

Batışehir'de zamana meydan okuyan kampanya!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir Evleri'nde hemen teslim hemen tapu fırsatı sağlanıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire seçenekleri mevcut..

Batışehir Ege Yapı güncel ödeme çeşitleri!

Emlak Konut GYO güvencesine sahip olan  Batışehir Evleri'nde herkesin hayal ettiği eve sahip olabilmesi için başlatılan kampanya devam ediyor...

Batışehir Evleri 2017 yeni fiyat tablosu!

Batışehir Evleri 2017 yeni fiyat tablosu 404 bin TL'den başlıyor. İstanbul Bağcılar'da yükselen projede peşinatsız ödeme tipi sunuluyor...

Batışehir projesinde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Ege Yapı, Emlak Konut güvencesi ile hayata geçirdiği İstanbul’un marka projesi Batışehir’de muhteşem bir kampanyaya daha imza atıyor. Ege Yapı bu kampanya kapsamında hiç peşinatsız veya taksitleri 2019’da ödemeye başlayarak hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Eston Şehir Mahallem'de son 50 daire için yeni kampanya!

Bahçeşehir’dei inşa edilen Eston Şehir Mahallem’de, son 50 daire için çok cazip koşullarda kampanya yoğun ilgi görüyor. Yeni kampanya ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 100 iyi gelecek.

Bağlıca Batışehir projesi görücüye çıktı!

Ankara Bağlıca’da, 8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev ticari alanıyla butik bir şehir olacak Bağlıca Batışehir görücüye çıktı. Bağlıca Batışehir projesi, çağdaş kentleşmenin yeni simgesi olmaya aday.

Batışehir'de bankasız 120 ay vade fırsatı!

Batışehir'de bankasız 120 ay vade fırsatı devam ediyor. Sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya dahilinde yüzde 0,79 vade farkıyla ev sahibi olunabiliyor..

Ege Yapı’dan Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında bankasız 120 ay vade fırsatı sunuluyor..

Batışehir'de 70 daireye bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı Batışehir'de sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında “Ege Yapı Finansman Modeli” ile 120 ay vade imkanı sunuluyor..

Batışehir Evleri kampanya fiyatları!

Batışehir Evleri kampanya fiyatları 355 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Batışehir Evleri'nde uygun faiz oranları ile ya da sıfır faiz taksitlerle ödemeler gerçekleştiriliyor...

Batışehir yeni kampanya Haberi

Batışehir yeni kampanya



EgeYapı Group'un İstanbul Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir projesi, ev sahibi olmak isteyenlere yılın en büyük fırsatı niteliğinde bir kampanya sunuyor. İstanbul'un Avrupa'ya açılan kapısı Bağcılar'da gerçekleştirilen "Avrupa'nın En iyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir'de yerini almak isteyenler, 17 Ekim 2014 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında: yüzde 15 peşin, yüzde 15'i 12 ay sonra yüzde 15'i 24 ay sonra ve geriye kalan kısmı 0,69 vade farkı ile 60 aya kadar Emlak Konut GYO finansmanı ile eşit taksit avantajından yararlanabilecek. Ayrıca banka kredisi kullanarak da %0'dan başlayan faiz oranlan ve 120 Ay'a varan vadeler ile konut sahibi olmak mümkün olacak. 



Hürses 



Telefon: 444 5 343

Web adresi: