03 / 05 / 2024

Batışehirde kaç mağaza var

Batışehirde kaç mağaza var

" Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi.

İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Yıkıma neden olan depremler Türkiye’de imar affıyla yapı kayıt belgesi alan binaların depreme dayanıklı olup olmadığını bir defa daha gündeme getirdi. İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

Nef mağaza ve ofislerini açık artırmayla satıyor!

Nef mağaza ve ofislerini açık artırmayla satıyor. Nef imzası taşıyan Nef Bahçelievler, Nef Ataköy, Nef Kağıthane, Nef Levent ve Nef Sancaktepe'de ofis fiyatları 249 bin TL'den başlıyor.

Perakende sektöründe darbe girişimi sonrası mağaza atağı!

Perakende sektöründe yatırımcılar, mağaza ve şubeleşmeyi sürdürerek Türk ekonomisine güven mesajı veriyor. Son dönemde Under Armour, Merlin, Aigner, Kahve Dünyası ve Kaşıbeyaz yeni yatırımlarıyla adlarından söz ettiriyorlar.

Şişli Cevahir AVM'nin teras katına kaçak mağaza mı yapıldı?

Cevahir AVM’de 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışması başladı. İBB CHP’li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan konuya ilişkin Cevahir AVM yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Starbucks Milano'da mağaza açacak!

ABD merkezli kahve zinciri Starbucks, küçük kahve dükkânlarının büyük önem tuttuğu İtalya’da da mağaza açmaya karar verdi. CEO, ilk mağaza sonrasında İtalya’da başka kentlerde de şubeler açmak istediklerini belirtti.

Kiğılı Ankara Podium AVM'de mağaza açtı!

Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehirde 225 mağaza met veren Kiğılı, Ankara'daki 20. mağazasını Podium AVM'de açtı.

Esse yurtdışında 200 mağaza açacak!

Bu yılı 50’si yeni, 163 mağaza ile kapatmaya hazırlanan Esse, önümüzdeki yıl yurtdışına açılacak. Yönetim Kurulu Başkanı Semih Şeftali, 200 mağaza ile birlikte yurtdışına açılacaklarını, Doğu'da franchise, Batı'da ise yerel ortakla büyüyeceklerini söyledi

DAP Vadisi'nde dükkan ve mağaza yerleşimi başladı!

DAP Holding 'in toplam 932 ofisten oluşan DAP Vadisi projesinde, dükkan ve mağaza yerleşimine geçiliyor. Projede stokların satışı ise devam ediyor. DAP Vadisi Kağıthane'de konumlandırılıyor.

Batışehir Bağcılar mağaza fiyatı!

Batışehir projesi Ege Yapı Group imzası ile yükseliyor. Projede dükkanlar Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle satışa sunuluyor. İşte Batışehir Bağcılar mağaza fiyatı...

Batışehir mağaza fiyatları!

Batışehir mağaza fiyatları 166 bin TL'den başlıyor. 13 Aralık 2014 tarihin gerçekleşecek açık artırma ihalesi ile birlikte satışa çıkacak olan projede toplam 121 adet mağaza yer alıyor.

Bimeks, 52 şehirde 100 yeni mağaza açmaya hazırlanıyor!

Teknoloji perakende firması Bimeks, 52 şehirde 100 yeni mağaza açıp, satışlarını 650 milyon TL'ye çıkarmayı hedefliyor...

Kağıthane Vera Residence mağaza fiyatları!

Vera Group girişimi imzasıyla hayata geçirilen Kağıthane Vera Residence mağaza fiyatları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Batışehirde kaç mağaza var Haberi

Batışehirde kaç mağaza var


"Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım" projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi. 

Açık arttırma usulü ile gerçekleştirilen ihalede, 121 adet ticari alandan 80 dükkan ve mağaza çıkış fiyatlarından ortalama yüzde 30 değer artışı ile 600 bin TL ve 7 milyon 170 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldı. Metrekare fiyatı 75 bin TL'ye varan rakamlardan satılan ticari alanlardan kalan 40 adet dükkanın Batışehir satış ofisi kiralama ve satışlarını...