05 / 05 / 2024

batlla ilgezdi

batlla ilgezdi

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kentsel dönüşüm alanlarında konut sahiplerine yaptığı uyarıda ; "Kendilerini emlakçı veya müteahhit olarak tanıtıp ‘evinizi bize verin size iki daire verelim’ diyenler var.Bunlara inanmayın ve kanmayın." dedi...

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Gamze Akkuş İlgezdi'den kantinlerden kira alınmasın önerisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, kantinlerden iki yıl boyunca kira alınmaması önerisinde bulundu...

Battal İlgezdi beraat etti!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin, imar mevzuatına aykırı inşa edilen yapılarla ilgili kararlarını uygulamadığı iddiasıyla "görevi kötüye kullanma" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, beraat etti.

Battal İlgezdi, fotokopiyle çoğaltılmış tapu senedi mi dağıttı?

2009 yılında Yeni Çamlıca, Mimar Sinan ve Mevlana mahallelerindeki imar sorununu çözeceğine dair “namus sözü” veren CHP'li Battal İlgezdi, 10 yıl sonra 31 Mart için de yine aynı vaatte bulunuyor. 

Battal İlgezdi'ye Ataşehirlilerden imar planı tepkisi!

Ataşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Battal İlgezdi, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem'in, ilçedeki imar sorununun çözümündeki başarısını sahiplenmeye çalışınca büyük tepkiyle karşılaştı.

Battal İlgezdi'ye beraat!

Geçen sene yolsuzluk iddiaları üzerine görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yargılandığı davada beraat etti.

Battal İlgezdi'nin 2 yıl hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığı'nın kararı ile Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Battal İlgezdi'nin "görevi kötüye kullanma" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanması devam ediyor. 

Süleyman Soylu: Battal İlgezdi'yi görevden almakta geciktim!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'deki konuşmasında Battal İlgezdi'yi görevden almakta geciktiğini söyledi..

Battal İlgezdi'nin hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan CHP’li eski Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve 6 şüphelinin yargılanması için süreç başladı.

Battal İlgezdi imar ve inşaat yolsuzluğundan görevden alındı!

İçişleri Bakanlığı, milyarlık vurgun yapan CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında görevden uzaklaştırma kararı verdi

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi görevinden uzaklaştırıldı!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında görevden uzaklaştırma kararı verildi.

Battal İlgezdi'nin 2 evi hakkında dava!

Ataşehir Belediye Başkanı CHP’li Battal İlgezdi hakkında, kızı adına aldığı lüks daire ve Çanakkale’deki villası için dava açıldı. Davada, haksız kazanç sonucu edindiği iddia edildi.

Battal İlgezdi: İmar bir lütuf değil haktır!

Ataşehir Belediyesi, İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri için İmar Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Başkan İlgezdi "İmar bir lütuf değil, olması gerekendir." dedi.

batlla ilgezdi Haberi

batlla ilgezdi

Ataşehir Esatpaşa ve Örnek Mahalleleri İmar İskan Blokları’nda bulunan hak sahiplerini bilgilendirme toplantısında konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi,  İstanbul’da olası bir deprem beklentisinin uzmanlarca sürekli vurgulanmasına rağmen bugüne kadar somut herhangi bir çalışmanın yapılmadığına dikkat çekti. Doğal felaketler sonrası yapılan toplantı ve açıklamaların bir süre sonra unutulduğunu ifade eden Başkan İlgezdi şunları söyledi: “Yıllardır sağlıksız binalarda oturan vatandaşların depreme dayanıklı sağlıklı çağdaş konutlarda oturmaları için 3 yıllık bir belediye olan Ataşehir Belediyesi olarak, Yerinde Kentsel Dönüşüm çalışmalarını hızla sürdürüyoruz. Emekevler’de çalışmaları süren Yerinde Kentsel Dönüşüm projemiz İstanbul’da hatta Türkiye’de örnek bir proje. Ataşehir’de kentsel dönüşüm bölgesi olarak belirlenen Esatpaşa ve Örnek Mahallesi’ndeki İmar İskan Blokları da son derece sağlıksız ve olası bir depremde en büyük zararı görecek yerleşim...