03 / 05 / 2024

batman 400 emekli konutu

batman 400 emekli konutu

1470 Konutun yapıldığı Batman Emekliler Derneği, yaz mevsiminde dağıtmayı planladığı konutlara yenilerinin eklenmesi için çaba veriyor. Arsa işlemleri tamamlanan yeni konutlar için TOKİ ile görüşmeler devam ediyor.

400 bin vatandaş emekli olabilir! Çift ikramiye almak isteyenler en geç mart sonuna kadar başvuru yapmalı!

Emeklilik hakkına sahip olan 400 bin EYT'li, bu sene emeklilerin arasına girmek istiyor. Ayrıca bayram ikramiyelerini almak isteyenler de en geç mart ayı sonuna kadar başvuruda bulunabilirler.

Temmuz ayı emekli maaşı zammı: 9400, 9600, 9800, 10000 TL maaş alanların yeni emekli maaşları!

Temmuz emekli maaşı zam oranları açıklandı! 9.400, 9.600, 9.800 ve 10.000 TL emekli maaşı alanlar, TÜİK'in haziran enflasyon verilerine göre yüzde 19,77 oranında zam alacak. İşte Temmuz emekli maaş zammına ilişkin merak edilenler...

Emekli maaşı katlanıyor! Taban ücrete ek geliyor

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı 2023 yılının başında yapılacak zamma döndü. Enflasyon nedeniyle taban maaşlarda da iyileştirme olacak. Yıllık enflasyon tahminlerine göre; 3.600, 4.000, 4.400 TL ve daha fazla emekli maaşı alan kişilerin maaşları yükselecek. İşte; emekli ve memurların yeni zamlı maa

Emekli olmak isteyenler dikkat! 5.400 prim günü ve 55 yaşında emeklilik mümkün!

Erken yaşlandıkları için çalışma hayatında yer almakta güçlük çekenler nasıl emekli olabileceklerini araştırıyorlar. Erken yaşlanan çalışanlar hangi şartlarda ve koşullarda emekli olabilirler? İşte tüm detaylar..

Emekli maaşları ve asgari ücrete zam değerlendirmesi! Vedat Bilgin yeni rakamları böyle duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 'Bu hikaye henüz bitmedi' diyerek asgari ücret ve emeklilere zam değerlendirmesi yaptı. Ekonomideki son verileri paylaşan Vedat Bilgin, 1 milyon 400 bin emekli başta asgari ücretle ev geçindiren milyonları ilgilendiren açıklamalar yaptı.

Batman'da 16 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Batman Ciğerlo, Bileyder ve İrmi'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 15 milyon 993 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Batman 2020 projesi sevinçle karşılandı!

TOKİ tarafından 16 Aralık'ta başlatılan 100 bin konut projesi kapsamında Batman'a 400 konut inşa edilecek. Ev sahibi olma hayalini yaşayanlar projenin dört gözle hayata geçirilmesini bekliyor...

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri!

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Toplamda 163 daireden meydana gelen projede teslim dönemi 11 Ocak'ta başladı.

Batman'a 400 yataklı hastane müjdesi!

Batman'da Güney Raman Çevre yolu güzergahındaki yeni stadyum bitişiğinde 80 dönümlük alan üzerinde 400 yataklı hastane inşa edilecek. Yeni hastanenin çalışmaları hızlandırıldı.

Batman Emekli SenTOKİ'de sorunlar çözülecek!

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, bin 472 konuttan oluşan Emekli SenTOKİ'de vatandaşlarla buluştu. Aksoy, sorunları yerinde inceledi.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

batman 400 emekli konutu Haberi

batman 400 emekli konutu

400 Konutun daha yapılması için Toplu Konut İdaresi Başkanlığına başvurduklarını söyleyen Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen; "1470 konutun yapımı tamamlandı. Çevre düzenlemesinin bitmesini beklediğimiz konutların sosyal donatıları, cami, okul ve sağlık ocağı binalarınınyapımı sürüyor. Batman Üniversitesi kampus alanı yolu üzerindeki konutları önümüzdeki aylarda hak sahiplerine dağıtacağız. Hedefimiz mevcut konutlara 400 konut daha ilave etmektir. Arsa işlemlerini tamamladığımız yeni konutlar için TOKİ ile görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu. 


Batman...