21 / 05 / 2024

Batman arsa tahsis kurası

Batman arsa tahsis kurası

Batman'da yapımı devam eden Ilısu Barajı´nın suları altında kalacak olan Kılıç köyünün sakinleri için yeni arsa tahsisi için kura çekimi gerçekleştirildi. 

3 ildeki 8 adet arsa ve arazi satılıyor! 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkuller...

Batman, Balıkesir ve Bursa illerinde yer alan toplam 8 adet arsa ile arazi satışa sunuluyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

3 ildeki 11 adet arsa ve arazi 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor! Gayrimenkul arayanlar dikkat! 

Bursa, Batman ve Adana illerinde yer alan 11 adet arsa ve arazinin satışı yapılıyor. Peki hangi ildeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

4 ildeki 6 adet arsa ve arazi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Amasya, Batman, İzmir ve Denizli'de yer alan 6 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 4 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İki ilde 3 adet arsa ve arazi satılacak!

Antalya ve Batman'da yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 6 Şubat ve 7 Şubat'ta yapılacak.

O ilde tam 46 bin 433 metrekarelik arsa satılacak!

Batman Belediye Başkanlığı, Batman Merkez İluh'ta yer alan 46 bin 433 metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 2 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ arsa kura sonuçları ne zaman açıklanıyor? TOKİ arsa kuraları ne zaman?

TOKİ arsa başvurularının 15 Kasım’da sona ermesinin ardından, gözler TOKİ arsa kura çekim tarihlerine çevrildi. Noter huzurunda yapılacak olan kura çekiminin ardından tahsis süreci de başlamış olacak.

Nüve inşaat ne demek?

TOKİ arsa başvurusu şartları arasında "Tahsis edilen müstakil arsalar üzerine; arsa tahsis tarihinden itibaren ilk yıl içerisinde konut inşaatına başlanması, 2 yılda nüve kısmının tamamlanması" ifadesinin yer almasıyla nüve inşaat ne demek? sorusu da sıkça aratılır oldu. Peki Nüve inşaat ne demek?

Batman'da 9 adet arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı!

Batman Belediyesi, Batman ili, Merkez ilçesinde yer alan 9 adet arsayı 1 milyon 91 bin 306 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde 100 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Batman ili, Merkez ilçesi Körük Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

O ilde 81 bin 250 bin TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Batman ili Merkez ilçesi, Körük Mahallesi'ndeki  imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

O ilde 100 bin liraya konut alanı imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Batman ili Merkez ilçesi, Körük Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Batman Milli Emlak'tan 18.1 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Batman Milli Emlak Müdürlüğü, Batman ili, Merkez ilçesi, Körük Mahallesi'nde yer alan 11 arsayı 18 milyon 77 bin 557 TL'ye satıyor...

Batman'da 16 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Batman Ciğerlo, Bileyder ve İrmi'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 15 milyon 993 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

Batman arsa tahsis kurası Haberi

Batman arsa tahsis kurası

Batman merkeze bağlı 100 haneli Kılıç köyü, Ilısu Barajı projesi kapsamında su altında kalacak. Köyde konut sahipleri için 2 kilometre uzaklıkta yer alan yeni alan tahsis edildi. 

Habertürk'te yer alan habere göre Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından belirlenen alanda, köy sakinleri için parsel kurası yapıldı. Arsa sahibi olanlara konut yapmaları için 75 ila 100 bin lira arasında destek verilecek. 

Yeni yerleşim alanında örnek ve modern bir köy inşa edeceklerini dile getiren Kılıç Köyü Muhtarı Raşit Yıldız, "Köyümüz Ilısu barajı altında kalacak. Yeni yerleşim biriminin parsellerinin hak sahiplerinin belirlenmesi için şeffaf bir kura çekimi yapıldı. 84 hak sahibi için yeni köy projesini Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hazırladı. Ayrıca yeni konutların yapılması için devlet bize bir miktar kredi verecek. Bu projeye...