05 / 05 / 2024

batman atletizm pisti inşaatı

batman atletizm pisti inşaatı

Güney Raman çevre yolu güzergahında yeni stadyumla birlikte inşaatı tüm hızıyla süren atletizm pistinin tamamlamasını bekleyen geleceğin atletleri;”Artık Batman’da da atletlerin bir tesisi olacak” diyorlar.

Batman'ın 15 bin kişilik modern stadı hazır!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyum ile olimpik kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti tamamlandı.

Bursa Atatürk Stadı, Atatürk Meydanı oluyor!

Bursa'daki Atatürk Stadı, içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim saha olan ve 100 bin kişinin toplanabileceği Atatürk Meydanı olacak.

Bursa Atatürk Meydanı için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Stadyumu, Atatürk Meydanı olarak içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim sahası ile ayrıcalıklı bir yaşam alanı olarak Bursa’ya kazandırılıyor.

Spor tesislerine 540 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2016 yılında spor tesisi yatırımına ayırdığı bütçe 540 milyon 531 bin lirayı buldu. Bakanlık, yüzme havuzu, futbol sahası, gençlik merkezi, spor salonu, atletizm pisti, stat ve diğer spor tesisleri olmak üzere toplam bin 130 adet projeyi sürdürüyor

Sakarya'da hakem tesisinin ihalesi yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi’nin hakemlere yönelik Atletizm Pisti’nin yanında inşa edeceği tesisin ihalesi tamamlandı. İhaleye 2 firma teklif sundu.

AÜ'de UEFA onaylı atletizm pisti'nin temeli törenle atıldı!

Ankara Üniversitesi’nde 30 yıldır hayali kurulan UEFA onaylı atletizm pisti ve futbol kompleksinin temeli törenle atıldı.

Batman Güney Raman'daki atletizm pistinde çimlendirme yapıldı!

Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olan Güney Raman çevre yolundaki spor kompleksi içinde yer alan atletizm pistinin çimlendirme çalışmaları tamamlandı.

Batman Güney Raman'daki atletizm pisti inşaatı yıl sonuna yetişecek!

Güney Raman çevre yolu güzergahında yeni stadyumla birlikte inşaatı tüm hızıyla süren atletizm pistinin tamamlamasını bekleyen geleceğin atletleri;”Artık Batman’da da atletlerin bir tesisi olacak” diyorlar.

Sakarya'da hakemler için modern tesis inşa edilecek!

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Daha önce şehre müjdesini verdiğimiz Atletizm Pisti’nin hemen yanında hakemlerimize modern bir tesis kazandıracağız" dedi

Isparta'ya yeni bir spor kompleksi yapılacak!

Murat Gevrek, amatör kulüplerin derdini ve atletizmcilerin sıkıntılarını giderecek olan ve Sav'a yapılan uluslararası atletizm pisti ile sentetik ve normal çim sahalarının yer aldığı spor kompleksindeki çalışmaları yakından takip ediyor.

Gaziantep Akkent Olimpik Atletizm Pisti açılışa hazır!

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tamamlanan Akkent Olimpik Atletizm Pisti resmi açılış için gün sayıyor.

Gaziantep Akkent Olimpik Atletizm Pisti ne zaman açılacak?

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tamamlanan Akkent Olimpik Atletizm Pisti resmi açılış için gün sayıyor. Peki Akkent Olimpik Atletizm Pisti ne zaman açılacak?

Üsküdar Ekrem Koçak Atletizm Kompleksi 2016'da açılacak!

Ekrem Koçak Atletizm Pisti'nin modernizasyon çalışmaları devam ediyor.İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Ekrem Koçak Pisti'nin modernizasyonunun 2016'da bitirileceğini söyledi.

batman atletizm pisti inşaatı Haberi

batman atletizm pisti inşaatı

15 Bin kişilik stad ile yeni kapalı yüzme havuzu bitişiğindeki atletizm pistinin tamamlanmasını bekleyen Batman’daki geleceğin atletleri; “16 Mayıs şehir stadının pistlerinde yarışmalara hazırlanmaktan kurtulacağız” dediler. Pist olmaması yüzünden antrenmanlarını zaman zaman çevre yolu ile 16 Mayıs şehir stadında yaptıklarını söyleyen bazı atletler; “Batman, tüm spor branşlarında olduğu gibi atlette de iddialı bir şehir. Gerek 19 Mayıs gerekse de diğer yarışmalarda dereceye girdiğimiz halde atletizm pistinin olmayışı yüzünden bazı yarışmalara iyi hazırlanamıyorduk” diye konuştular. 


GÖZLER YENİ SPOR KOMPLEKSİNDE

Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olacak olan tesislerin yıl sonuna doğru tamamlanacağına belirten yapımcı firma yetkilileri, şöyle konuştular; “15 Bin kişilik stadyum, kapalı yüzme havuzu ve atletizm pistinde çalışmalar son aşamada. Stad tribünleri kapanıyor. Kapalı yüzme havuzunun iç dizaynı devam ediyor. Atletizm pistinde...