06 / 05 / 2024

Batman Barosu binası

Batman Barosu binası

Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) desteğiyle tamamlanan Batman Barosu’nun hizmet binası açıldı. Açılışa TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, hukukçular ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Batman'da inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü, 2 yaralı!

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin bölge müdürlüğü binasının dış cephesinin boyanması için kurulan demir iskelenin çökmesi sebebiyle 1 işçi hayatını kaybetti, 2 işçi ise yaralandı.

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan ve 3 yıldır yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatının Ağustos ayında biteceği açıklandı. 

Batman İtfaiye Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlandı!

Batman Huzur Mahallesi 10 Nisan Polis Karakolu bitişiğinde yaklaşık 600 metrekare alan üzerine inşa edilen İtfaiye Müdürlüğü binası tamamlandı.

Malatya'ya yeni adliye binası talebi!

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

Dicle Elektrik’in hizmet binası yıkıldı!

5 yıldır ödenmeyen borçları nedeniyle elektrikleri kesilen Batman Beşeri Belediyesi, Dicle Elektrik’e ait hizmet binasını iş makineleri ile yıktı.

Batman Yenişehir'e modern eğitim yatırımı!

Batman'ın Yenişehir ilçesinde inşa edilen modern eğitim yuvası ve yurt binasının yapımı tamamlandı. 24 derslikli Anadolu Lisesi ile 300 kişilik öğrenci yurdunun inşaatı süresinden önce bitti.

Batman SGK hizmet binası inşaatı durdu mu?

Batman'da 7 Aydır kaba inşaatı tamamlanan SGK hizmet binasında işler durma noktasına geldi. 8 Milyon TL’ye mal olacak olan SGK hizmet binasının yapımını üstlenen firmanın sözleşmesi fesih yolunda.

Batman'a modern hizmet binası geliyor!

Batman’ın Meydan mahallesindeki PTT Başmüdürlüğü eski yeri, modern hizmet binası ile lojmana dönüştürülüyor.

Ankara Sıhhıye Adliye Binası'nda taşınma kararına itiraz!

Ankara Sıhhıye Adliye Binası'nda bulunan tüketici, asliye ve sulh hukuk mahkemeleri Dışkapı'daki binaya taşınacak. Ankara Barosu'na bağlı avukatlar, karara itiraz etti.

Tekirdağ Barosu hizmet binası açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Barosu yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Muğla Barosu'nun yeni binası açıldı!

Muğla Barosu'nun yeni hizmet binası, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun katılımıyla açıldı. Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, hizmet binası özleminin sona erdiğini belirtti.

Batman Barosu’nun hizmet binası açıldı!

Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) desteğiyle tamamlanan Batman Barosu’nun hizmet binası açıldı. Açılışa TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, hukukçular ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Batman Çamlıtepe'ye taziye evi inşa edilecek!

Batman'ın gelişen semtlerinden Çamlıtepe de taziye evine kavuşuyor. Taziye evi binasının yapımına önümüzdeki günlerde başlanılacak.

Batman Barosu binası Haberi

Batman Barosu binası

Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) desteğiyle tamamlanan Batman Barosu’nun hizmet binası açıldı. Gültepe mahallesindeki 3 katlı hizmet binasının açılışına TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, hukukçular ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Yeni Adliye binasından önce açılışı yapılacak Baro hizmet binasında hukukçular her şeyin planlandığını ifade eden Batman Barosu Başkanı avukat Ahmet Sevim, binanın yaklaşık 6.5 Milyon liraya mal olduğunu belirtti.



Batman Çağdaş




Haber Anadolu Ajansı'nda şu şekilde yer aldı...



Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Batman Barosu hizmet binasının açılış törenine katıldı. Batman Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Güler ve Batman Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Akbal ve Türkiye Barolar Birliği Başkan Vekili Berra Besler saygı duruşu öncesi şehitler ve Atatürk'ün isminin anons edilmemesi üzerine tepki...