02 / 05 / 2024

Batman Çayı projesi son durum

Batman Çayı projesi son durum

Yatırımları inceleyen Batman Valisi Ahmet Deniz, "45 milyonluk Batman Çayı Projesi'nin 5 kilometrelik kısmının bitmesi halinde Batman şehri suyla bütünleşmiş olacak" dedi.

TOKİ Batman Merkez’de tam 1.030 konut!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin başvuruları çarşamba günü başladı. Peki, TOKİ Batman Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Hasankeyf’te 200 konut yapacak!

Batman’da tam 200 adet TOKİ Sosyal Konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Hasankeyf Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ Batman Gercüş Projesi!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Batman’da 1.750 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Gercüş Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Ağrı Taşlıçay Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman 2020 projesi sevinçle karşılandı!

TOKİ tarafından 16 Aralık'ta başlatılan 100 bin konut projesi kapsamında Batman'a 400 konut inşa edilecek. Ev sahibi olma hayalini yaşayanlar projenin dört gözle hayata geçirilmesini bekliyor...

Batman Çayüstü köyü sakinleri mağaralardan villalara taşındı!

Batman Çayüstü'nde yüzyıllardır mağarada yaşayanlar için 51 villa inşa edildi. Yaşadıkları mağaraların Ilısu Barajı projesiyle birlikte sular altında kalacak olması sebebi ile ilk kez modern bir yapıda yaşayacak olan ailelere devlet tarafından 70 bin TL faizsiz kredi desteği verilecek...

Antalya Boğaçayı Projesi masaya yatırıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve Başkan Sözcüsü Dr. Cem Oğuz, Bilim Kurulu ile beraber Boğaçayı projesinde meydana gelen rüsubat birikimi ve buna bağlı olarak ortaya çıkan sorunları değerlendirdi.

Antalya Boğaçayı projesi açılıyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile beraber Boğaçayı Projesi’ni gezen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, projenin ilk etabının 15 gün içerisinde açılacağını müjdeledi.

Antalya Boğaçayı projesi açılışa hazır!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi ilk etap çalışmalarını tamamladı. 

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni yaşam alanı oluyor!

Türkiye’nin en büyük projelerinden Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapılıyor.

Batman Perpıra Köprüsü 15 milyon liraya yenilenecek!

Batman Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Batman Çayı üzerinde 2000 yıl önce kurulan 40 ayaklı Perpıra Köprüsü'nün turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı. 

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni çekim merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapıyor.

Batman Çayı projesi son durum Haberi

Batman Çayı projesi son durum

Yatırımları inceleyen Batman Valisi Ahmet Deniz, "45 milyonluk Batman Çayı Projesi'nin 5 kilometrelik kısmının bitmesi halinde Batman şehri suyla bütünleşmiş olacak" dedi.


Vali Deniz, beraberinde Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile Batman Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, DSİ İl Müdürü Bedri İleri ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan ile Batman Çayı ve İluh Deresi'nde incelemelerde bulundu.


İlgili kurum müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Deniz, Batman Çayı ve İluh Deresi projelerinin Batman’ın iki önemli çalışması olduğunu söyledi.


Deniz, projenin taşkın önleme ve ilerleyen yıllarda halkın kullanacağı sosyal mekanlarla beraber şehir için çok önem arz ettiğini ifade etti.


Batman'ın güzel projeleri hakkettiğine inandıklarını vurgulayan Deniz, şunları belirtti:


"Projelerin bitirilmesi ile beraber Batman'da hemşehrilerimiz her zaman dinlenebileceği, gezebileceği çok daha güzel mekanlara kavuşacak. Çünkü şehir suyla bütünleştirmiş...