25 / 07 / 2024

Batman Cudide refüj ortasındaki çocuk parkı aletleri sorun yaratıyor

Batman Cudide refüj ortasındaki çocuk parkı aletleri sorun yaratıyor

Batman’ın Cudi mahallesi 3548 sokakta refüj ortasındaki çocuk parkı aletlerini görenler, şaşkınlıklarını gizleyemiyor; “Refüjün ortasında çocuk parkı mı olur?”

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşağı’nda sona gelindi!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Karamanlı Kavşağı’nda çalışmalar son hızla sürüyor, projede asfalt çalışması tamamlanarak göbek ve refüj çalışmaları devam ediyor.

Konya Hadim'e 3.6 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Hadim'deki 3 ana caddeyi altyapısı, kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltıyla örnek hale getirdi.

Turan Güneş Bulvarı'ndaki kaldırım çalışmaları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, yol genişletme ve asfalt çalışması yaptığı Turan Güneş Bulvarı'nda refüj tamamlandı, kaldırım döşeme işlemleri ise bitmek üzere...

Konya Ereğli'ye 8 milyonluk 5 prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli’ye değeri 8 milyon lirayı geçen prestij caddeler kazandırdıklarını söyledi. Alt yapısı tamamlanan caddeler kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltı ile örnek hale geldi.

Konya Çumra’ya 8 milyonluk prestij caddeler!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Çumra’da yaptığı prestij cadde çalışmalarında 3 caddeyi tamamlayarak hizmete açarken 3 caddede çalışmalara devam ediyor. Altyapısı, refüjü, tretuvarları ile örnek olan caddelerin maliyeti 8 milyon 260 bin lira.

Batman'da yol yapım ve kaldırım çalışmaları başlatıldı!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesi ekipleri, kent genelinde asfalt, yol yapım, yol açma, kilitli parke taşı, orta refüj ve kaldırım yenileme çalışması başlattı.

Konya Tuzlukçu prestij caddelerine kavuştu!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Tuzlukçu’da gerçekleştirdiği prestij cadde çalışmalarını tamamlayarak ilçeye asfaltı, kaldırımı, refüjü ile örnek caddeler kazandırdı.

Erzincan İnönü Mahallesi'nde kaldırımlar yenileniyor!

Erzincan Belediyesi, İnönü Mahallesi 3. ve 5. Sokaklarda kaldırım yenileme çalışmalarına başladı. Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, ''İnönü Mahallesi Merkez Çarşısı 3. ve 5. Sokaklarda gerçekleştirdiğimiz kaldırım çalışmasının akabinde, Milli Egemenlik Bulvarında refüj yenileme çalışması

Kahramanmaraş Azerbaycan Bulvarı genişletiliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Azerbaycan Bulvarı’nda genişletme, refüj yenileme ve kavşak düzenleme çalışmalarına başladı. Ortadaki süs havuzu kaldırılarak yeni bir kavşak düzenlemesi yapılacak.

Manavgat sanayi esnafı yapılacak çalışmalarla rahat nefes alacak!

Manavgat Belediyesi’nin Sanayi bölgesinde bir süredir sürdürdüğü yol, kaldırım, refüj ve kanal kenarına park çalışmaları, bölgenin çehresini değiştirerek, işlevsel olarak da sanayi esnafını rahatlatacak.

Batman Cudi'de refüj ortasındaki çocuk parkı aletleri sorun yaratıyor!

Batman’ın Cudi mahallesi 3548 sokakta refüj ortasındaki çocuk parkı aletlerini görenler, şaşkınlıklarını gizleyemiyor; “Refüjün ortasında çocuk parkı mı olur?”

Tulumba BAT-çık’ta kuzey-güney yönü trafiğe açılacak!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Tulumba Bat-Çık Projesi’nde, kuzey-güney yönlerinde trafiğe açılacak olan ilk etabın asfaltlama çalışması tamamlandı. yolun ışıklandırma ve orta refüj çalışmalarına başlandı. İşte ayrıntılar...

Alanya cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi, sorumluluk alanı içinde olan cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor. Park ve Bahçeler ekipleri, caddelerin refüj ve kaldırımlarında bakım, budama, ot temizleme ve ilaçlama faaliyetleri yürütüyor.

Batman Cudide refüj ortasındaki çocuk parkı aletleri sorun yaratıyor Haberi

Batman Cudide refüj ortasındaki çocuk parkı aletleri sorun yaratıyor

NE PARK AMA?

Birçok hizmetten yoksun olan Batman’ın Cudi mahallesinde çocuklara yönelik refüj ortasında yapılan park semt sakinleri arasında tartışmalara yol açıyor. Batman’ın en büyük semtlerinden olan Cudi’deki 3548 sokakta refüj ortasındaki alana çocuk parkı aletlerinin yerleştirilmesinin çocukları görünmez kazalarla burun buruna getirdiğini söyleyen güzergah sakinleri; “Yıllar önce mahallemizdeki çocuklarımıza yönelik refüj ortasında kurulan çocuk oyun aletleri için daha uygun yer bulunabilirdi. Refüj ortasında kaydırağı görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Bu aletlerin çocukların oynayabileceği alanlara taşınmasında fayda var. Refüjün ortasında sadece aletlere bulunmuyor. İletim hatlarının da geçtiği refüj da manzarası da berbat olan çocuk oyun aletlerinin başka bir yere taşınmasını istiyoruz” dediler. 



Batman...