02 / 05 / 2024

batman emeklilere ucuz konut projesi

batman emeklilere ucuz konut projesi

Türkiye Emekliler Derneği’nin (TÜED), üyeleri için hazırladığı projenin TOKİ tarafından benimsenerek Batman’da hayata geçirilmesi emeklileri heyecanlandırdı.

7 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022! Batman ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibarıyla başladı. Peki, TOKİ Batman'da kaç konut inşa edecek? Batman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022...

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emeklilere, dar gelirlilere, asgari ücretli ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

Emeklilere TOKİ’den müjde geldi! Her beş evden biri emeklilerin olacak! Ucuz konutları kaçırmayın

Türkiye’nin en büyük sosyal konut projesi olacak olan TOKİ ucuz konut projesindeki her beş evden biri emeklilere ayrılacak. İşte detaylar…

Erzurum'da emeklilere ucuz konut sözü!

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, emeklilere konut projesi için TOKİ ile görüşmelere başladı.

TOKİ konutlarının dörtte biri emeklilere!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvurular devam ediyor. Ucuz konutta şimdi sıra emeklilere geldi. TOKİ'nin 50 bin sosyal konut projesi kapsamında emekli vatandaşların başvuruları alınıyor.

TOKİ'den emeklilere ucuz konut fırsatı!

Dar gelirliyi ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emekliler için de fırsatlar sunuyor...

Emeklilere ucuz konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un açıkladığı gayrimenkul sektörünü hareketlendirecek çalışmanın ardından bir konut projesinin daha emekliler tarafından başlatıldığı ortaya çıktı. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli vatandaşlar için 300 bin konut için harekete geçti.

Batmanlı emeklilere TOKİ müjdesi!

TOKİ'nin Batman'da emekliler için hayata geçirdiği 1.472 konutun ardından, Emekliler Derneği Başkanı Ekmen, bu kez ilçelerdeki emeklilere yönelik konut yapılması için çalışma başlattı.

Emeklilere ucuz ev müjdesi!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, emeklilere düşük bedelle ev sözünün arkasında olduklarını belirtti. Bakan Elvan, Mersin merkez ve ilçelerde tahsisi yapılan arsalara TOKİ'nin yapacağı konut inşaatlarının yüzde 20'si tamamlandığında talep toplamaya başlayacaklarını söyledi.

Adanalı emeklilere ucuz konut projesinde sona gelindi!

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek "Adanadaki emeklilere ucuz koşullarda konut yapılması konusundaki çalışmaların son aşamaya geldiğini, Vali Mahmut Demirtaş'ın girişimleri sonucu, arsa temin edilerek TOKİ'ye devredildiğini, artık temel atma aşamasına gelindiğini" açıklad

Kocaelili emeklilere TOKİ müjdesi!

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve beraberindekiler Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı Ali Tunç, emeklilere ucuz konut sağlama noktasında TOKİ ile bir anlaşma yaptıklarını belirtti.

TOKİ emeklilere ucuz ev verecek!

Emeklileri TOKİ vasıtasıyla ev sahibi yapmak için düğmeye basan AK Parti, seçim sonrasında bu alandaki çalışmaların hızlandırılacağını açıkladı.

Batman'daki ucuz konut projesi Adana'da da başlıyor!

Türkiye Emekliler Derneği’nin (TÜED), üyeleri için hazırladığı projenin TOKİ tarafından benimsenerek Batman’da hayata geçirilmesi emeklileri heyecanlandırdı.

batman emeklilere ucuz konut projesi Haberi

batman emeklilere ucuz konut projesi


Türkiye Emekliler Derneği’nin (TÜED), üyeleri için hazırladığı projenin TOKİ tarafından benimsenerek Batman’da hayata geçirilmesi emeklileri heyecanlandırdı.


Batman’da emekliler için TOKİ tarafından 2+1 bin 472 daire sahiplerine teslim edildi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) üyelerine yönelik hazırladığı “Ayda 250 lira taksitli 240 ay vadeli ucuz konut projesi Batman’da hayata geçirilerek bin 472 kişinin ev sahibi olması Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da sevinçle karşılandı. Aynı projenin TOKİ tarafından Adana’ya uyarlanacağının öğrenilmesi, Adanalı emeklileri heyecanlandırdı.


Adana’da 50 bine yaklaşan üye sayısıyla en büyük sivil toplum kuruluşu özelliğini taşıyan TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün’ün TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ile Batman’da bir araya geldiğini belirterek, şöyle konuştu:


“Batman’da ki buluşmada TOKİ Başkanı Sayın M. Ergün Turan, Genel Başkanımız Sayın Kazım...