04 / 05 / 2024

batman Harita Topografı

batman Harita Topografı

Batman'ın sayısallaşma oranının düşük olduğunu belirten Harita Topografı uzmanları, bu yüzden kent merkezindeki çoğu parsellerin grafik olduğundan ölçülemediğini bu yüzden de Batman'ın tarla ve köy konumunda göründüğüne dikkat çektiler.

Batman'da imar barışına 13 bin kişi başvurdu!

Harita ve Kadastro Mühendisi Hikmet Bahşi, Batman’da 8 Haziran tarihinden bu yana imar barışına 13 bin kişinin başvuru yaptığını açıkladı.

Batman'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Batman İl Temsilciliği tarafından kentsel dönüşüm uygulamaları konusunda mimar ve mühendislere bilgi verildi. Toplantıya Batman Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünden Harita Mühendisi M. Ali Oduncu katıldı.

Batman köy ve tarla görünüyor!

Batman'ın sayısallaşma oranının düşük olduğunu belirten Harita Topografı uzmanları ve emlakçılar, bu yüzden kent merkezindeki çoğu parsellerin (sınırların) grafik olduğundan ölçülemediğini belirttiler.

Batman tarla ve köy konumunda görünüyor!

Batman'ın sayısallaşma oranının düşük olduğunu belirten Harita Topografı uzmanları, bu yüzden kent merkezindeki çoğu parsellerin grafik olduğundan ölçülemediğini bu yüzden de Batman'ın tarla ve köy konumunda göründüğüne dikkat çektiler.

TOKİ Batman Hasankeyf'te 60 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Batman Hasankeyf'te 60 konut hayata geçirecek. İhalesi 14 Ağustos 2014 tarihinde saat 14.00'te Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza'da yapılacak.

Gamateks, Batman'a fabrika kuruyor!

İSO'nun ikinci 500 sıralamasında 2012'de 21'nci sırada yer alıp bu yıl liderliğe oturan Denizlili Gamateks, üretimde rekor kırıyor. İkinci 500'e ilk sıradan giren Denizlili tekstil firması Gamateks, Batman'a fabrika kuruyor...

Batman Kuyubaşı TOKİ Evleri başvuru! 3+1'ler 108 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Batman Kuyubaşı 2. Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 adet konut ile 3. Bölge Toplu Konut Uygulamasında 1 adet konut olmak üzere toplam 2 adet konut; satışa sunuluyor...

Batman Hasankeyf'teki 100 mağara otel olacak!

Batman'ın tarihi ilçesi Hasankeyf Kaymakamlığı, 'Güdümlü proje' desteği kapsamında Üç yol ( Difne ) köyünü ekolojik projeyle buluşturarak, köydeki 100'e yakın mağarayı apart otele dönüştürecek..

Global İmar Planlama Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global İmar Planlama Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kudat tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da Çekmeköy, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara YHT Garı harita!

Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı nerede yapılıyor? Ankara YHT Garı harita üzerinde nerede? Ankara YHT Garı haritasında neler dikkat çekiyor? İşte Ankara YHT Garı haritası!

Bahçekent Flora harita!

Arsa alanı 120 bin metrekare olarak belirlenen Bahçekent Flora harita resmine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim. Projenin ilk etabında yer alan konutların 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Alfemo Batman ve Siirt’teki mağazalarını açtı!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, concept mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Güneydoğu Anadolu’nun iki güzel kenti Batman ve Siirt mağazaları ile Alfemo, Haziran ayı içinde 5 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

West Wall Marina Villaları harita!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Wall Marina Villaları harita detaylarına geçmeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Batı Duvarı İnşaat West Wall Marina'da sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

batman Harita Topografı Haberi

batman Harita Topografı

Batman'ın sayısallaşma oranının düşük olduğunu belirten Harita Topografı uzmanları ve emlakçılar, bu yüzden kent merkezindeki çoğu parsellerin (sınırların) grafik olduğundan ölçülemediğini belirttiler. Uzmanlar, sayısallaşma olmadığı ve parsellerin ölçülemediğinden dolayı Batman'ın tarla ve köy konumunda göründüğünü vurgulayarak, bunun sıkıntılara neden olduğunu ifade ettiler.

Konuyla ilgili İlke Haber Ajansı’na değerlendirmelerde bulunan Batmanlı Harita Topografı uzmanları ve emlakçılar, yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

“Resmiyette parsellerin ölçümü yapılamıyor”

Harita Topografı Veysi Söğüt, konu hakkında değerlendirmede bulunarak, “Batman’da sayısallaştırmanın oranı düşük olduğu için çoğu parseller grafiktir. Grafik olduğundan dolayı parseller ölçülemiyor. Sınırlar yüzünden kavgalara, hata ölüm ve yaralanmalara neden oluyor. Hisseli satışlar da sıkıntılar olduğundan tapu devirleri olmuyor. Batman hala tarla ve köy konumunda görünüyor. Batman merkezinin yarısının sayısallaştırma olmaması büyük mağduriyettir. Resmiyette parsellerin ölçümü yapılamıyor. Parsel sınırları belli...