01 / 05 / 2024

Batman Hasankeyfte 30 yataklı hastane

Batman Hasankeyfte 30 yataklı hastane

Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti’ni ziyaret eden Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, Hasankeyf’in yeni yerleşim birimine yapılan 30 yatak kapasiteli hastanenin yeni yılın ilk aylarında hizmete açılacağını söyledi.

TOKİ Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale düzenliyor!

Batman Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Batman Hasankeyf TOKİ 47 konut ihalesi yarın!

Batman ili Hasankeyf İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet Merkez Camii ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ve Genel Altyapı Yol İyileştirme İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Batman Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Batman Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 23 Ocak'ta!

Batman ili Hasankeyf İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet Merkez Camii ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ve Genel Altyapı Yol İyileştirme İşi ihalesi 23 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Batman Millet Bahçesi'nin ihalesi 17 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Batman Millet Bahçesi projesinin ihalesini 17 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf projesi 17 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Ekim'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Batman Hasankeyf'te 47 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Batman Hasankeyf'te 47 konut inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 17 Ekim 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak...

Batman'da 30 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Batman Belediyesince yürütülen çalışmalarda 30 bin metrekare kilitli parke döşendi.

ÖİB'den 9 ilde satılık 30 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Batman, Siirt, Manisa, Aydın, Nevşehir, Malatya, Edirne, Niğde ve Ordu'da bulunan 30 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Batman Hasankeyf'te 30 yataklı hastane hizmete açılacak!

Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti’ni ziyaret eden Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, Hasankeyf’in yeni yerleşim birimine yapılan 30 yatak kapasiteli hastanenin yeni yılın ilk aylarında hizmete açılacağını söyledi.

30 bin dönüm araziyi 200 mirasçı bölüşemedi!

Batman'da 105 yıl önce vefat eden kişiye ait 30 bin dönüm araziyi bin 200 mirasçı bölüşemedi, anlaşmazlık nedeniyle açılan dava 62 yıldır sürüyor.

Batman'a 500 konutluk yeni yaşam alanı!

Uzun süredir Batman gündeminde yer alan Belediye lojmanlarının yerine yeni bir yaşam alanının kurulması hususunda nihayet taraflar arasında anlaşma sağlandı. Ülker, “Hedefimiz bu inşaatı 30 ay içerisinde tamamlamak." dedi.

Batman Hasankeyfte 30 yataklı hastane Haberi

Batman Hasankeyfte 30 yataklı hastane

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, Hasankeyf’in yeni yerleşim biriminde yapımı tamamlanan 30 yataklı Devlet Hastanesinin 2016’da hizmete açılacağını söyledi. Beraberinde Kamu Hastaneleri Birliği Basın Halkla İlişkiler Müdiresi Melek Barış’la BGYC’yi ziyaret eden Genel Sekreter Dr. Hakan Pamukçu, Batman’da sağlık yatırımlarının devam edeceğini söyledi. Kentte yapılması planlanan 200 yataklı hastanenin 2016’nın yatırım programına alındığını ifade eden Pamukçu, şöyle devam etti; “Beşiri’deki 15 yataklı hastanenin Sekreterliğimize devredilmesi söz konusu. Ayrıca Hasankeyf’in yeni yerleşim alanında yapılan 30 yataklı Hastaneyi de yeni yılın ilk aylarında hizmete açacağız.”



Batman...