03 / 05 / 2024

Batman Hz Hamza Camii açılış

Batman Hz Hamza Camii açılış

Batman'ın Kozluk ilçesinde bulunan yaklaşık 50 yıllık cezaevi yıkılarak, yerine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de desteğiyle bin kişilik modern bir cami inşa edildi. Hz. Hamza Cami'sinin yapımı 580 bin liraya mal oldu.

Batman Hz. Hamza Camii hizmete açıldı!

Batman'ın Kozluk ilçesinde bulunan yaklaşık 50 yıllık cezaevi yıkılarak, yerine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de desteğiyle bin kişilik modern bir cami inşa edildi. Hz. Hamza Cami'sinin yapımı 580 bin liraya mal oldu.

Can Çobanoğlu: Batman’ın turizmde önü açık!

Batman’ın tarihi ilçesi Sason’da bal, ceviz ve çilek festivaline katılan Milli takım eski menajeri Can Çobanoğlu, Batman’ın turizmde önü açık kent oluğunu dile getirdi...

Batman'da sağlık turizmi konuşuldu!

İlk konferansta Batman'da turizmin önündeki engeller ve sorunlar, ikinci gününde tespit edilen sorunlara çözüm önerileri masaya yatırılmıştı. İkinci arama konferansı ise Batman Belediyesi Meclis toplantı salonunda sağlık turizmi masaya yatırılarak gerçekl

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor!

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor. Wone Lighting’in basındaki çalışmalarını gözden kaçırmayan hastane yetkilileri karanlıkta kalan hastanenin dış aydınlatmasında Wone Lighting tecrübesinden yararlanmaya karar verdi.

Batman'da yangın çıktı!

Batman'da dört katlı bir apartmanın kazan dairesindeki buğday ve diğer malzemelerin henüz belirlenemeyen nedenle alev alması sonucu yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede zemin kata sıçraması üzerine binayı dumanlar sardı.

Hz. Muhammed'in evinin olduğu bölge yıkılıp yerine rezidans mı yapılacak?

İngiliz Independent gazetesi, Mekke'nin tarihi dokusunun tehlikede olduğunu belirtti. İçinde Hz. Muhammed'in (S.A.V.) evinin de bulunduğu bölgenin yıkılacağını kaydetti. Yerine Kral Abdullah için rezidans yapılacağını iddia etti...

Batman'da her kuyudan petrol fışkırıyor!

Batman'da, son aylarda Garzan çayı kıyısında yeni sahalara yönelen TPAO, iki sahada kaliteli petrole rastlayınca kuyu sayısını 14'e çıkardı.TPAO, diğer kuyularının sondajlarını ise Güney Yıldızı şirketine yaptırıyor.

Hamza Dağ: Karşıyaka stadını yapmak istiyoruz!

Hamza Dağ, Karşıyaka Spor Kulübü Stadı'nın yerine yapılacak olan yeni stadın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Karşıyaka Spor Kulübü yönetimince engellendiğini savundu.

TOKİ Batman Hasankeyf 60 adet konut ihalesi bugün!

TOKİ Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanı 1 Bölge 14 Nolu Adada Yapılacak Olan 60 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf'te 60 adet konut yapacak!

TOKİ Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanı 1 Bölge 14 Nolu Adada Yapılacak Olan 60 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4 Kasım'da ihale edilecek.

Hamza Karataş: Osmancık kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçede kapsamlı bir kentsel dönüşüme hazırlandıklarını belirterek ilçenin yeni imar planım da içeren projenin 14 Ekim 2014 tarihinde ihale edileceğini açıkladı.

Batman Kuyubaşı TOKİ başvuruları son gün! 2014!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Batman Kuyubaşı 2. Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 adet konut ile 3. Bölge Toplu Konut Uygulamasında 1 adet konut olmak üzere toplam 2 adet konut; satışa sunuluyor...

ÖİB, Batman, Hatay, İstanbul, Muğla ve Aydın'da 8 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hatay, Batman, İstanbul, Muğla ve Aydın'da yer alan toplam 8 adet gayrimenkulünü ihale usulüyle satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 21 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

Batman Hz Hamza Camii açılış Haberi

Batman Hz Hamza Camii açılış

Batman'ın Kozluk ilçesinde bulunan yaklaşık 50 yıllık cezaevi yıkılarak, yerine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de desteğiyle bin kişilik modern bir cami inşa edildi. 580 bin liraya mal olan Hz. Hamza Cami'sinin yapımının Ramazan ayı öncesine yetiştirilmek için özel çaba harcandığı söylendi.


Batman'ın Kozluk ilçesinde bulunan yaklaşık 50 yıllık cezaevi yıkılarak, yerine bin kişilik modern bir cami yapıldı. Kozluk ilçesinde bulunan yaklaşık 50 yıllık cezaevi yıkılarak yerine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de desteğiyle bin kişilik modern bir cami inşa edildi. Hz. Hamza Cami olarak yapımı tamamlanan cami, kılınan cuma namazının ardından ibadete açıldı.


Cami açılışında konuşan Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, yıkımı gerçekleştirilen cezaevinin yerini cami yapılması için İlçe Müftülüğü'ne tahsis ettiklerini belirterek, caminin çok güzel olduğunu söyledi. Aktürk, "Cemaati bol bir cami...