02 / 05 / 2024

batman kozluk imar planı

batman kozluk imar planı

EN büyük ilçemiz olan Kozluk ilçesine 2014-2015 yılı içerisinde 19'u köylerde 5'i merkezde olmak üzere toplamda 24 okul kazandırıldı.Kozluk'ta 1 yılda 24 okul yapıldı.

Batman Kozluk'ta imar planı değişikliği yapılacak!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: Batman İli, Kozluk İlçesi, Yukarı Güneşli Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 8 bin 577 metrekare alanda imar planı değişikliği yapılacak, detaylar haberimizdeki ekte yer alıyor....

Emlakçılardan çiftçilere ‘İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin’ çağrısı!

Batman Tüm Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Batman kenti konusunda son derece büyük önem arz eden imar, yeni yol ve bazı yatırımların gecikmemesi konusunda arazi sahipleri ve çiftçilere seslendi. Değirmenci, “İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin” dedi.

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Batman'da 890 kişiye tapu teslimi yapıldı!

Batman'da imar çalışmaları tamamlanan mahallelerde 890 kişiye tapu teslimi yapıldı. 

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Batman'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Batman'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım atıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Çamlıtepe, Korik, Petrol ve Tilmer mahallelerini kapsayan imar planları tanıttı.

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Batman'daki imar alanları inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Batman'da yeni imar alanında altyapı ve yol çalışmalarının ardından konut projeleri için düğmeye basılacak. Ayrıca Batman’ın yeni imar alanı olan Batman-Hasankeyf yol güzergahındaki Akça (Tilmiz) - Binatlı (Bileyder) köyleri çevresinde yeni yapıların da temeli atılıyor.

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahına 10 katlı konut siteleri geliyor!

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahındaki yeni imar alanına 10 katlı konut siteleri inşa edilecek. 4 bloktan meydana gelecek 10 katlı bir konut sitesinin temelinin önümüzdeki günlerde atılacağı söyleniyor.

Batman'ın imar sorunu çözüme kavuşuyor!

Batman’ın kronik problemlerinden imar, çözüme kavuşuyor. Batman Valisi Hulusi Şahin, bu kapsamda bir dizi projeler hayata geçirecek.

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

Masum Padir: Batman’ın imar sorunlarının çözülmesi gerekiyor!

Batman’da çözüm bekleyen imar ve kentsel dönüşüm sorunlarını konuşmak için Sivil Toplum Kuruluşları (STK) tarafından öğretmenevinde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya siyasiler, dernek başkanları ve muhtarlar çağırıldı.

Batman’da 5 mahalle için yeni imar planları askıda!

Batman’da 5 mahalleyi kapsayan 1050 hektarlık alanda 2012 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca onaylanan Mardin, Siirt, Batman, Şırnak ve Hakkâri planlama bölgesi 1/100.000 ölçekli çevre düzeni askıya çıktı.

batman kozluk imar planı Haberi

batman kozluk imar planı

EN büyük ilçemiz olan Kozluk ilçesine 2014-2015 yılı içerisinde 19'u köylerde 5'i merkezde olmak üzere toplamda 24 okul kazandırıldı. Kozluk'ta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKI) milyonlarla ifade edilebilecek yatırımlarının ardından başlayan okul yapım çalışmaları son buldu. 19'u köylerde 5'i merkezde olmak üzere yapımı tamamlanan okulların çoğu eğitim ve öğretime açılırken bazı okulların ise 2. dönem için hazır bulunduğu belirtiliyor. İlçede büyük bir sorun haline gelerek başka sorunları da beraberinde getiren okul sorunları, yapılan okullarla en aza indirgenmiş olacak.Geçen yıl okul yetersizliğinden dolayı öğrenci velileri tepkilerini dile getirmiş, özellikle İmam Hatip okullarına rağbet olmasına rağmen okulların olmamasının üzücü bir durum olduğunu belirtilmişti. Kozluk Merkez Anadolu Lisesi'ne ek bir bina ilave edilirken Kozluğa yeni bir görünüm verecek olan Kozluk Meslek Yüksek...