29 / 04 / 2024

Batman Kozlukta cami inşaatı

Batman Kozlukta cami inşaatı

Kozluk Tepecik mahallesi Devlet hastanesi bitişiğinde yapımı devam eden Hz. Zeynelabidin Camii'nin örnek camii olacağını söyleyen Emekli Eğitimci M. Zeki Işık, yardımlarını esirgemeyen mahalle sakinlerine teşekkür etti.

TOKİ Batman Ciğerlo 908 konut ihalesi yarın!

Batman İli, Merkez İlçesi, Ciğerlo mahallesi 908 Adet Konut, 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale düzenliyor!

Batman Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf projesi 17 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Ekim'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 8 Ağustos'ta!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta saat 14:00'de yapılacak.

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Batman Kozluk'a cami ve taziye evi!

Kozluk ilçesi Yıldızlı (Kevnareza) köyüne bağlı Kale Mezrasında bir araya gelen bir kaç hayırsever, mezra için Cami ve taziye evi inşaatı için kolları sıvadı

Batman Esentepeliler cami istiyor!

Tarafsız Haber gazetesi yazarı Abdurrezzak Çelik bugünkü yazısında Esentepe'ye cami inşa edilmesi gerektiğini söyledi. İşte Abdurrezzak Çelik'in o yazısı...

TOKİ Batman Emekli Konutları için cami ve okul yapıldı!

Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından TOKİ'nin aracılığı ile Batıraman'da inşa edilen bin 440 konut projesinde çalışmalar, aralıksız sürüyor,

Batman Cudi Mahallesi'ne cami inşa edilmesi istendi!

Ramazan ayının son haftasında kenar mahallelerdeki camiler dolup taştı. Cudi mahallesinde yapımı süren taziye evi sokağındaki 500 kişi kapasiteli Yavuz Selim ibadet evi, semtin eski camilerinden. İki katlı cami kapasitesinin artırılması için semt sakinleri harekete geçti.

Batman Kozlukta cami inşaatı Haberi

Batman Kozlukta cami inşaatı

Hastane için 2009 yılında arsa bağışında bulunan hayırsever vatandaş, şimdide babasının vasiyeti olan cami inşaatı için 2,5 dönüm arazi bağışında bulundu. Cami inşaatı için Tepecik mahallesinde dernek kurup, derneğin başkanlığını yürüten Işık, Amacının Kozluk'ta en büyük yeşil alana sahip görkemli camiyi yapmak olduğunu söyledi. Yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar için Hz.Zeynelabidin Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği adı altında açılan Banka İBAN numarası: TR77 0001 0004 8069 7267 9650 01 Hesap numarası: 0480697267965001 İletişim:05333909306-05459146329



Batman...