15 / 05 / 2024

Batman logolu ev

Batman logolu ev

ABD'de Scottsdale adlı mimarlık şirketi tarafından inşa edilecek lüks ev görüntülendi. Evin üstten görüntüsünün Batman'ın logosunu andırması dikkat çekti. Mimar Nick Tsontakis, iki katlı lüks malikanenin gizli kahramanını beklediğini söyledi...

Ev fiyatları uçtu! Vatandaş uygun fiyata ev bulmakta zorluk yaşıyor!

Batman Tüm Emlakçılar Birliği Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci artan fiyatlardan sonra vatandaşların ev bulmakta zorluk yaşadığını belirterek yaşanan durum hakkında değerlendirme yaptı.

Batman'da ev kiraları cep yakıyor!

Batman'da konuta talep artınca kiralar ücretleri de hızla artıyor.  Esnaf Odalar Birliği yönetimi, mülk sahiplerine kira için çağrı yaptı. 

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Hasankeyf'te 50 ev kaldı!

Batman’ın tarihi ilçesi Hasankeyf’te bölgede bulunan birçok kişi çoğu yeni yerleşim birimine taşınırken, eski yerleşim biriminde 50 ev kaldı.

TOKİ Batman 2020 projesi sevinçle karşılandı!

TOKİ tarafından 16 Aralık'ta başlatılan 100 bin konut projesi kapsamında Batman'a 400 konut inşa edilecek. Ev sahibi olma hayalini yaşayanlar projenin dört gözle hayata geçirilmesini bekliyor...

Batmanlı Bozkurt Ailesi'ne yeni ev yardımı!

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Batman Yaylıca (Derbisan) Köyü’nde derme çatma bir evde yaşayan 7 çocuklu Bozkurt Ailesi'ne yeni ev yardımı yaptı.

Adana'da 5 bin emekli ev sahibi olacak!

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi Hüseyin İyiyürek, Türkiye Emekliler Derneği üyelerine Toki Kanalıyla Batman'da bin 572 adet, Urfa'da 600 adet ev yaptırdığını işaret etti.

Batman'da konut satışları düştü!

Emlakçı Emin Uras, Batman'da yaşanan son olaylardan dolayı her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de büyük bir durgunluk olduğunu ve bazı müşterilerin ev alma yerine evlerini sattıklarını belirtti.

TOKİ'den emekliye 230 TL taksitle ev!

Kirada yaşayan emeklilere müjde. Emekliler, düşük peşinatla ve uygun taksitlerle Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) ev sahibi olabilecek. Turan, "Batman'daki bu proje Türkiye'deki diğer emeklilerimize de örnek olacak bir projedir." dedi.

TOKİ'den Batman'da emeklilere özel 230 TL taksitle ev fırsatı!

Emekliler, düşük peşinatla ve uygun taksitlerle Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) ev sahibi olabilecek. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Batman'da Emekliler Derneği ile yaptıkları projeyle bin 472 konut yaptıklarını belirtti.

TOKİ Batman'da emekliler için 230 TL taksitle ev satıyor!

Kirada yaşayan emeklilere müjde! 230 TL taksitle ev sahibi olabilecekler. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Batman'da Emekliler Derneği ile yaptıkları projeyle bin 472 konut yaptıklarını belirtti.

TOKİ Batman'da emekliler için bin 472 konut inşa ediyor!

Emekliler, düşük peşinatla ve uygun taksitlerle Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) ev sahibi olabilecek. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Batman'da Emekliler Derneği ile yaptıkları projeyle bin 472 konut yaptıklarını belirtti.

Batman logolu ev Haberi

Batman logolu ev

ABD'de "Scottsdale" adlı mimarlık şirketi tarafından inşa edilecek lüks ev havadan görüntülendi. Evin üstten görüntüsünün Batman'ın logosunu andırması dikkat çekti. Mimar Nick Tsontakis, iki katlı lüks malikanenin "gizli kahramanını" beklediğini söyledi. Mummy edilecek. 30 milyon dolarlık evde, eşsiz manzaranın izlenebilmesi için bir güverteyi andıran balkon bulunacak. Ayrıca vadiye bakan sıcak havuzlar ve dağın içine oyulmuş eğlence salonları da yer alacak. 2015't e tamamlanacak evin kim için tasarlandığı ise açıklanmıyor. 


Takvim...