07 / 05 / 2024

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 4 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Padır Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Yatırımcılar dikkat! Batman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün 160 taşınmaz ihalesi 9 Ocak’ta!

Batman'da 160 adet taşınmazın irtifak hakkı tesisi ihalesi yayımlandı. Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı lisanssız elektrik üretim tesisi yapılması ihalesi 9 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Düşük fiyata yüksek performans! Görünce şok olacaksınız! İşte Mitsubishi Space Star’ın 9 Eylül 2022 fiyat listesi…

Japon otomotiv devi Mitsubishi’nin Space Star modelinin fiyatları açıklandı. İşte, Mitsubishi Space Star’ın 9 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mitsubishi Space Star’ı şimdi al Temmuz’da öde. İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Şehrin yıldızı sloganıyla satışa sunulan Yeni Space Star’da Nisan ayı kampanyası bitmek üzere. Mitsubishi 50.000 TL'ye, 12 ay, %0 faiz fırsatı sunuyor. İşte 28 Nisan 2022 güncel fiyatlar.

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrıban Allanazarova ve Touraj Alıpour ortaklığında kuruldu.

Müstakbel Star İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Müstakbel Star İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Faısal Şahab tarafından kuruldu.

Batman'da 27.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Batman İcra Dairesi, Batman'ın Merkez ilçesinde bulunan 150.195,84 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 27 milyon 768 bin 121 TL olarak belirlendi.

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Batman'ın imar sorunu çözüme kavuşuyor!

Batman’ın kronik problemlerinden imar, çözüme kavuşuyor. Batman Valisi Hulusi Şahin, bu kapsamda bir dizi projeler hayata geçirecek.

Batman'da kaçak yapıların giriş çıkışları kapatılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Batman Belediyesi, şehirdeki kaçak yapıların giriş çıkışlarını kapatıyor.

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

Masum Padir: Batman’ın imar sorunlarının çözülmesi gerekiyor!

Batman’da çözüm bekleyen imar ve kentsel dönüşüm sorunlarını konuşmak için Sivil Toplum Kuruluşları (STK) tarafından öğretmenevinde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya siyasiler, dernek başkanları ve muhtarlar çağırıldı.

Batman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda diğer illerde olduğu gibi Batman'da da yapımına başladığımız millet bahçesinde sona doğru geldik." dedi.

Batman'da 3 bin kişiye tapu müjdesi!

Batman'da Akça (Tılmız) köyü ile mahalle statüsüne kavuşan Erköklü (Irmi) bölgelerinde imar çalışmaları devam ediyor.

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı Haberi

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015'te Mehmet Salih Padır Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA HER TÜRLÜ KARA, DENİZ VE HAVA TAŞIMACILIĞINI YAPAR YURT İÇİNDE OTOBÜS İŞLETMECİLİĞİNİ, ŞEHİRLERARASI BİLETİ OTOBÜS YOLCU TAŞIMACILIĞI ACENTELİKLER, TERMİNALLERDE BÜRO KİRALANMASI, HER TÜRLÜ KARA, DENİZ VE HAVA TAŞITLARININ SATIN ALMAYA, SATMAYA,KİRALAMAYA, DEVİR İŞLEMLERİNİ YAPMAYA, NAKİL VASITALARI İÇİN KREDİ İMKANLARINA, TEŞVİK TEDBİRLERİNDEN YARARLANMASI, TEŞVİK BELGELERİ DÜZENLER, HER TÜRLÜ MUAFİYETLERDEN YARARLANMAK İÇİN TEDBİRLER ALIR, ŞİRKET ADINA YÜK VE YOLCU OTOBÜSLERİ ALMAYA, KİRALAMA, REHİN, İPOTEK, MÜLKİYETİ MUHAFAZA GİBİ HAKLARIN TAHSİSİNİ YAPAR


Batman Öz Star...