26 / 07 / 2024

Batman Sason yolları

Batman Sason yolları

Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, yüklenici bir firma tarafından köy ulaşım ve altyapı yatırımlarını yerinde inceledi.

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

Batman Sason Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

Batman’ın Sason ilçesinde yapımına başlanan 50 yatak kapasiteli yeni Sason Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

ÖİB Sümer Holding'in Batman'daki 6 gayrimenkulünü sattı!

ÖİB, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Batman'ın Sason, Kozluk ve Merkez İlçesi'ndeki 6 gayrimenkulün satışını onayladı...

Batman Sason'da 33 okul yenilendi!

Batman’ın Sason ilçesindeki 33 okulun fiziki bakım ve onarım işlemleri tamamlanarak 2017-2018 eğitim öğretim yılına hazırlandı.

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Batman Sason'a TOKİ geliyor!

Batman'ın Sason ilçesini ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, en kısa sürede ilçe merkezinde TOKİ konutları inşa edileceğini söyledi.

TOKİ Batman Sason Konutları'na 5 bin başvuru bekleniyor!

TOKİ tarafından Batman Sason'a inşa edilen konutlar için müracaatlar devam ediyor. Geçen hafta başlayan başvuru sürecinin 5 bine ulaşacağı tahmin ediliyor.

TOKİ Batman Sason Konutları Türkiye'ye örnek oldu!

Batman'da Emekliler Derneğinin girişimleri ile TOKİ tarafından yapılan bin 447 konut projesi, tüm yurtta örnek teşkil etti.

Batman'da yeni yollar açılıyor!

Kentteki yol açma çalışmaları kapsamında yoğun bir çalışma başlatan Batman Belediyesi’ne bağlı yol açma ekipleri Huzur Mahallesi’nde de çalışmalara başladı

Batman Sason’da izinsiz yapılara geçit yok!

Batman Sason’da sağlıklı çağdaş kentler oluşturulabilmesi, planlı ve ruhsatlı yapılaşma için denetimler yapıldı. İlçede depreme dayanıklı yapılaşma amaçlanıyor.

Batman Sason'a yeni imar planı!

Sason belediyesinin hazırlattığı 1989 tarihli imar planı ilçe imar ihtiyaçlarına cevap vermediği için yeni yönetimin iller bankasına yaptığı başvuru kabul edildi.

Batman Sason'un köy yolları yenileniyor!

Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, yüklenici bir firma tarafından köy ulaşım ve altyapı yatırımlarını yerinde inceledi.

Batman Çayı'na bin 430 metrelik demiryolu viyadüğü yapılıyor!

Devlet Demir Yolları (DDY) Batman Çayı üzerinde bin 430 metre uzunluğunda demiryolu viyadüğü yapıyor. Diyarbakır'ın Bismil İlçesine bağlı Sinan köyü yakınlarından geçen ve Batman ile Diyarbakır'ı birbirine bağlayan tarihi Zilek Demiryolu Köprüsü, Ilısu Barajı'nın tamamlanması halinde sular altında k

Batman Sason yolları Haberi

Batman Sason yolları

Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, yüklenici bir firma tarafından köy ulaşım ve altyapı yatırımlarını yerinde inceledi.


Kaymakam Dundar'a, incelemeler sırasında Sason Tabur Komutanı Özer Küçükuysal,  İlçe Jandarma Komutanı Ümit Sayar, Şantiye Şefi Mehmet Bulat, Özel İdare Müdür Vekili Cuma Aydın, İlçe Müftüsü Abdulhalık Ocakhanoğlu ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.


Batman'ın Sason ilçesine bağlı Pahan Tepe ve Acar (Here) Karakolu ile Bayrak tepe arasında bulunan yapımı biten beton yol yapma çalışmaları yerinde kontrol edildi. Ardından Soğanlı, Dağçatı (Şırtınik) ve Dörtbölük (Cemala) köylerinde yapımı devam eden yol genişletme çalışmaları ile İncesu köyü yolunda yapımı tamamlanan Sanat yapılarını kontrol ederek firma yetkililerinden bilgi aldı.


'KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ' TOPLANTISI YAPILDI


Dundar, incelemelerin ardından 'Köylere Hizmet Götürme Birliği' Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantı Sason İlçe...