28 / 04 / 2024

batman toki teslim tarihi

batman toki teslim tarihi

TOKİ Başkanı Mehmet Turan: "Çözüm süreci ile oluşan bahar havası Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki devasa yatırımlara yansıyacaktır" dedi.

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika! TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022!

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022 sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Batman kura çekilişi ile ilgili detaylar...

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri!

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Toplamda 163 daireden meydana gelen projede teslim dönemi 11 Ocak'ta başladı.

Malatya İzzetiye TOKİ teslim tarihleri!

Malatya Merkez İzzetiye TOKİ projesindeki 34 konut ve 10 iş yeri için konut teslim dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Batman Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler sona eriyor!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi kapsamında 1. Bölgede inşa ettirilen 541 adet konutun teslim işlemleri 01 Aralık - 16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

TOKİ Batman Emekliler Projesi'nde konut teslim dönemi sona erdi!

450 konutluk TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Projesi'nde konut teslim dönemi sona erdi.

TOKİ Batman Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler başlıyor!

TOKİ tarafından Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi kapsamında 3. Bölgede inşa ettirilen 450 adet konutun teslim işlemleri 12 Ekim-31 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Batman TOKİ 2. Bölge'de anahtar teslimleri yarın başlıyor!

Batman TOKİ 2’ci Bölge C-10,C-11,C-12,C-13,C-14,C-15,C-16,C-17,C-18,C-19,C-20,C-21,C-22 blokların anahtar teslim işlemeleri 10 ağustos- 31 Ağustos arası gerçekleşecek.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 21 adet daire açık satışa çıkarılıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. İşte Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi...

TOKİ Batman Emekli Konutları teslim edildi!

Türkiye Emekliler Derneği’nin, üyeleri için hazırladığı projenin TOKİ tarafından benimsenerek Batman’da hayata geçirilmesi emeklileri heyecanlandırdı.Batman’da emekliler için TOKİ tarafından 2+1 bin 472 daire teslim edildi.

TOKİ Sarayönü ve Ladik Konutları teslim edildi!

Sarayönü'nde ve Ladik Mahallesi'nde inşa edilen TOKİ konutları vatandaşlara teslim edildi. Belirlenen tarihlerde KDV, Konut Sigortası ve Deprem Sigortasını yatıran vatandaşlar, TOKI konutları şantiyelerine giderek anahtarlarını teslim aldı.

Derya Park Batman Evleri teslim tarihi!

Toplam 332 adet daireden oluşan Derya Park Batman Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Derya Park Batman Evleri teslim tarihi...

batman toki teslim tarihi Haberi

batman toki teslim tarihi

- "Yaşamı kolaylaştıkça inanıyorum ki insanlar büyük şehirlere göç etmeyecektir"

- Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, insanların doğdukları yerde yaşamak isteyeceğini, bu potansiyele karşılık vermeye çalıştıklarını belirtti. 


Turan, kentte yapımı süren 15 bin kişilik stadyum, 300 yataklı kadın doğum hastanesi ile konut inşaatlarında incelemelerde bulundu.


 Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde de büyük şantiyelerinin bulunduğunu ifade eden Turan, Diyarbakır'da stadyum inşaatının sürdüğünü, Bismil ilçesindeki hastane inşaatının ise tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.


Turan, Batman'daki stadyumun yanında kapalı yüzme havuzunun da yer alacağını kaydederek, şöyle konuştu:


"Çözüm süreci ile oluşan bahar havası Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki devasa yatırımlara yansıyacaktır. Yaşamı kolaylaştıkça inanıyorum ki insanlar büyük şehirlere göç etmeyecektir. Çünkü güzel bir coğrafya, insanlar doğdukları yerde yaşamak isterler. Biz de bu potansiyele karşılık...