03 / 05 / 2024

Batmanda emeklilere arsa tahsisi

Batmanda emeklilere arsa tahsisi

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Batman'da yaşayan emeklilerin konut yaptırmak için arsa talebinde bulunduğunu dile getirdi. 

Mehmet Sekmen'den emeklilere konut için arazi!

Emeklilere konut için imkanları seferber eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin muhtelif yerlerinde yeni konutların yapılması için arsa tahsisi gerçekleştirdi. 

Adanalı emeklilere ucuz konut projesinde sona gelindi!

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek "Adanadaki emeklilere ucuz koşullarda konut yapılması konusundaki çalışmaların son aşamaya geldiğini, Vali Mahmut Demirtaş'ın girişimleri sonucu, arsa temin edilerek TOKİ'ye devredildiğini, artık temel atma aşamasına gelindiğini" açıklad

Bingöl’de arsa sorunu çözüldü mü?

TOKİ'nin emeklilere yönelik Batman'da başlattığı 1.472 konutluk proje, teslim aşamasına yaklaştı, Bingöl’de ise arsa sorunu çözülmedi.

Milli Emlak İstanbul'da arsa ve bağ yeri satacak

İstanbul Defterdarlığı Kartal Emlak Müdürlüğü Tuzla Merkez ve Tepeören Mahallesi'nde bulunan arsa ve bağ yerini satışa çıkardı.

Kadıköy Belediyesi arsa satacak

İstanbul Kadıköy Belediyesine ait 391 metrekare yüzölçümlü arsa satışa çıkarıldı.

Ankara'da satılık arsa

Ankara İl Özel İdaresi İl Encümeni, Yenimahalle ve Sincan'da bulunan arsa ve harmanyerini satacak

Yatırımcı İskenderun'da arsa arıyor

Atakaş Şirketler Grubu Başkanı Recep Atakaş, İskenderun bölgesinde yatırımcıların arsa bulmakta zorlandıklarını belirterek, sanayici için arsa üretilmesini istedi.

'İskenderun'da arsa bulunmuyor'

Atakaş Başkanı, yörede yatırımcıların arsa sıkıntısının giderilemediğini söyledi.

Edirne Belediyesi 2 arsa satacak

Edirne Keşan Belediyesine bağlı Yukarı Zaferiye Mahallesi'nde 2 adet arsa kapalı teklif ile satılacak

Arsa yatırımının 10 püf noktası

Türkiye'nin 1 numaralı emlak uzmanı Tebernüş Kireçci arsa yatırımcıları için kaleme aldı.

Konya Belediyesi arsa satacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 20 milyon YTL muhammen bedelle arsa satacak.

Aydın Valiliği arsa satacak

Aydın Valiliği İl Encümeni Başkanlığı arsa satacak

Kazan Belediyesi arsa satacak

Ankara İline bağlı Kazan Belediyesi arsa satacak

Batmanda emeklilere arsa tahsisi Haberi

Batmanda emeklilere arsa tahsisi

Batman'da kirada oturan emekliler konut inşa ettirmek için arsa talebinde bulundu. Doğruhaber'de yer alan habere göre; daha önce Batman’da emekliler için yaptırdıkları TOKİ konutlarının Türkiye’de bir ilk ve örnek proje olduğunu hatırlatan Ekmen, bu kapsamda Batman’da 2 bin ailenin ev sahibi olduğunu dile getirdi. 

Halen çok sayıda emeklinin kiracı olduğunu söyleyen Ekmen “Hasankeyf yolu Raman Dağı eteklerinde veya başka farklı bir yerde hazine arazisi tahsis edilmesi halinde 2 bin konut yapmak istiyoruz. Batman’da halen evi olmayan birçok üyemiz var. 60 yaş ve üstü emeklilerimiz belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanıyor. Ayrıca eşlerinin de bu uygulamadan faydalanmasını istiyoruz.” dedi.

Ekmen konuşmasının devamında “Eski Kadın Doğum Hastanesi yanında bulunan Aram Tigran Parkı derneğimize kiralanırsa kütüphane, kafe, günlük gazetelerin okunacağı bölüm ile emeklilerimize buluşma alanı...