02 / 05 / 2024

Batmanda TOKİ 250 liralık taksitli konutların kuraları çekildi

Batmanda TOKİ 250 liralık taksitli konutların kuraları çekildi

Batman'da Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan 250 liralık taksitli konutlarda konut belirleme kurası çekildi. Batman’da yaşayan emekli vatandaşlarımızın taksitleri de 204 liradan başlıyor

Bugün yeni ev sahipleri belli oluyor!  2+1, 3+1 Alanya 250 Konut Projesi TOKİ 18 Eylül 2023 canlı kura çekişi ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Alanya Mahmutlar Mahallesi 250 Konut Projesi’ nin çekişinin bugün saat 14:00'da yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

İstanbul için son dakika müjdesi: TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde tarih resmen belli oldu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tarafından yapılan açıklamaya göre, 250 bin sosyal konut projesi kapsamında temellerin atılacağı tarih resmi olarak açıklandı. İşte detaylar...

TOKİ Mart 2023 kura takvimi belli oldu mu? İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Edirne kuraları ne zaman? TOKİ'ye başvuran baksın!

TOKİ 250 Bin Sosyal Konut Kampanyası çerçevesinde hak sahiplerinin peş peşe belirlendiği kura tarihleri merakla araştırılıyor. TOKİ Mart 2023 kura takvimi belli oldu mu? İzmir, Tekirdağ, Edirne kuraları ne zaman? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

TOKİ'den Kahramanmaraşlılara 250 yeni konut müjdesi! Bu tarihi kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi kapsamında 250 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Kahramanmaraş projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi emlak sektörünü nasıl etkileyecek? Konut fiyatları düşecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eylül ayında açıkladığı TOKİ Sosyal Konut projesine başvurular tam gaz devam ediyor. Peki TOKİ Sosyal Konut projesi, kur ve enflasyondaki artış ile her geçen gün darbe alan konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? TOKİ 250 bin sosyal konut projesi ev fiyatlarını düş

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinin ilk görselleri ortaya çıktı!

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinin ilk görselleri de ortaya çıktı. İşte İlk Evim projesiyle ilgili o görseller...

TOKİ 250 bin sosyal konutta il il ev fiyatları kaç lira? Hemen fiyatlara ve ödeme planına bakın!

TOKİ 250 bin sosyal konutta il il fiyatlar belli oldu. Peki TOKİ konut fiyatları kaç lira? Hangi ilde konutlar ne kadar? TOKİ 2022 projesi ödeme planı nasıl? İşte ayrıntılar...

TOKİ Bilecik Merkez’de iki proje!

Uzun bir süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Bilecik’te de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Bilecik Merkez’de kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ Batman Gercüş Projesi!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Batman’da 1.750 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Gercüş Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Ardahan Merkez’de 150 adet yeni konut!  

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Ardahan’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ardahan Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Batmanda TOKİ 250 liralık taksitli konutların kuraları çekildi Haberi

Batmanda TOKİ 250 liralık taksitli konutların kuraları çekildi

Batman'da Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan 250 liralık taksitli konutlarda konut belirleme kurası çekildi.


Eemekli vatandaşlarımız yaklaşık 250 liradan başlayan taksit ve 240 aya varan vade seçenekleriyle konut sahibi olabilecek. konut belirleme kurası gerçekleştirilen Batman’da yaşayan emekli vatandaşlarımızın taksitleri de 204 liradan başlıyor.


Proje kapsamında 2+1 ve 3+1 nitelikte üretilen konutların büyüklükleri 75 metrekare ve 110 metrekare arasında değişiyor. 2+1 konutların fiyatı 55 bin liradan, 3+1 konutların fiyatı ise 73 bin liradan başlıyor.


Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emeklilerimiz başta olmak üzere konuta erişmekte zorlanan dar ve orta gelirli vatandaşlarımızı ödemeleri düşük taksitlerle ve 240 aya varan vade seçenekleriyle konut sahibi yapabilmek amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.


TOKİ tarafından Batman’da yaşayan 1472 emekli ailemiz için inşa edilen konutların hak...