15 / 05 / 2024

Battalgazi Belediyesi hayır çarşısı açıldı mı

Battalgazi Belediyesi hayır çarşısı açıldı mı

Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulacak olan “Hayır Çarşısı” ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Hayır Çarşısı’nın hizmete sunulması ile birlikte önemli bir ihtiyaç giderilmiş olacak.

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Bu programıyla her yıl toplamda 10.200 TL ödeme yapılıyor! Hayır Aile destek değil!

Vatandaşlar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerin türü ve miktarı hakkında hala merak içindedir. Bu ödemeler arasında 65 yaş üstü bakım aylığı da bulunmaktadır. Bakım aylığının miktarı ve ödeme zamanı hakkındaki detaylar haberimizde yer almaktadır.

Yahşihan Belediyesi Kırıkkale'de KDV'den muaf arsa satacak!

Kırıkkale İli Yahşihan Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Yeni yıl hediyeniz hazır mı? Emel pırlantada tam tamına yüzde 60 indirim başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıl hediyesi arayanlar için Emel Pırlanta tam tamına yüzde 60 indirim kampanyasını duyurdu. Yılbaşı hediyeniz hazır mı? Cevabı ''hayır'' olanlar için işte Emel Pırlanta 29 Aralık 2022 fiyat listesi.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Malatya Battalgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Trendyol 188 parça ürünü 23 Nisan Sepetine koydu

Online alışveriş platformu Trendyol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ‘Sepette İyilik 23 Nisan Butiği hazırladı. 188 parça ürün konulan sepetten ürünleri satın alanlardan elde edilen gelir çeşitli hayır kurumlarına aktarılacak.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! 36 milyon TL'ye!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesi, 667 parselde yer alan arsayı 3 taksitle 36 milyon TL'ye satıyor...

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi 30 bin 340 metrekare arsa satıyor! 105.4 milyon TL'ye!

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Talaytepe Mahallesi, 1492 ada 1 parselde yer alan arsayı 105 milyon 433 bin 98,50 TL'ye satıyor...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi'nden satılık 5 arsa! 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesi, Yeşilvadi Mahallesi, 946 ada 17-18-19 parsel ve 1766 ada 6-7 parselde yer alan 5 adet arsayı 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Malatya Battalgazi Belediyesi'nden konut ve ticaret alanı imarlı satılık 4 arsa!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili Battalgazi ilçesinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 49 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Battalgazi Belediyesi hayır çarşısı açıldı mı Haberi

Battalgazi Belediyesi hayır çarşısı açıldı mı

Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulacak olan “Hayır Çarşısı” ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Hayır Çarşısı’nın hizmete sunulması ile birlikte önemli bir ihtiyaç giderilmiş olacak.


Battalgazi Belediyesi tarafından yakın bir zamanda hizmete sunulacak olan Hayır Çarşısı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Büyük oranda eksiklikleri tamamlanan Hayır Çarşısı’nın, kısa bir süre sonra hizmete sunulacağı belirtildi. Hayır Çarşısı’nda ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanacağı belirtildi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın bir an önce hizmete sunulması için çalışmaların hızlandırıldığı Hayır Çarşısı ile ilgili bilgiler veren Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eyüp Önler, Başkan Gürkan’ın Hayır Çarşısı’nın bir an önce hizmete sunulmasını istediğini belirterek, çalışmaların bu kapsamda tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.


Önler, “Hayır Çarşımızın Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın gelen vatandaşlarımızı incitmeden, duygusal hassasiyetlerine zarar...