06 / 05 / 2024

Trendyol 188 parça ürünü 23 Nisan Sepetine koydu

Trendyol 188 parça ürünü 23 Nisan Sepetine koydu

Online alışveriş platformu Trendyol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ‘Sepette İyilik 23 Nisan Butiği hazırladı. 188 parça ürün konulan sepetten ürünleri satın alanlardan elde edilen gelir çeşitli hayır kurumlarına aktarılacak.



Trendyol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel oluşturduğu ‘Sepette İyilik 23 Nisan Butiği’ ile çocuklar yararına faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına destek oluyor. Trendyol, butikten yapılan alışverişlerden elde edilen gelirlerin tamamını sivil toplum kuruluşlarına aktararak çocukların eğitimine, sağlığına ve geleceğine katkıda bulunuyor. 

Toplumun refahı için çalışan sivil toplum kuruluşlarını Sepette İyilik Hareketi ile desteklemeye devam eden Trendyol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ‘Sepette İyilik 23 Nisan Butiği’ni oluşturdu. 

 Trendyol 188 parça ürünü 23 Nisan Sepetine koydu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön