04 / 05 / 2024

Battalgazi Belediyesi yol çalışmaları

Battalgazi Belediyesi yol çalışmaları

Battalgazi Belediyesi tarafından Battalgazi Ziraat Meslek Lisesi kampüsü içerisinde yer alan 6 okulun yolları sıcak asfalt ile kaplandı.

Malatya'daki 24 adet gayrimenkul satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Malatya Battalgazi Belediyesi, Malatya ili, Battalgazi ilçesinde yer alan 24 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Malatya Battalgazi'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Malatya'da dönüşümle inşa edilen evlerin fazlası depremzedelere verilecek!

Battalgazi Belediyesi tarafından Elazığ depreminden sonra riskli alan ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen 684 konutun 284 tanesi depremzedelere verilecek...

O ildeki 3 adet arsa 3 taksit fırsatıyla satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Malatya ili Battalgazi Belediyesi, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı 3 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Malatya Battalgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Malatya Battalgazi Belediyesi'nden konut ve ticaret alanı imarlı satılık 4 arsa!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili Battalgazi ilçesinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 49 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Malatya'da 49.4 milyon TL'ye arsa karşılığı hasılat paylaşımı ihalesi!

Malatya Battalgazi Belediyesi, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi kapalı teklif usulü ile 49 milyon 400 bin TL'ye ihale edecek...

Malatya Göztepe Mahallesi'ne 10 kat imar izni geldi!

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesi'ne, Malatya’da görülmemiş bir imar verdi. 10 kat imar izni verilen mahalleliler başkana teşekkürlerini iletti..

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Sancaktar Türbesi restore edilecek!

Battalgazi Belediyesi tarafından tarihin önemli miraslarından olan Sancaktar Türbesi için restorasyon çalışmaları başladı.

Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Battalgazi Belediyesi hayata geçirilen ve Çöşnük Mahallesi’nde yapılacak olan Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları başladı.

Battalgazi'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından Orduzu Mahallesi Çayırbaşı Sokakta asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Battalgazi Belediyesi yol çalışmaları Haberi

Battalgazi Belediyesi yol çalışmaları

Battalgazi Ziraat Meslek Lisesi kampüsü içerisinde yer alan 6 adet okulun yolları, Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sıcak asfalt yapıldı. Battalgazi İlçe Milli eğitim Müdürü Recep Bulut ve okul idarecileri ile bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaları yerinde inceledi. Burada konuşan Gürkan, eğitim-öğretime büyük önem verdiklerini belirterek, “Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı diğer okulları taşıyarak kampüs alanı oluşturuldu ve şu an 6 tane mevcut okulun eğitim öğretime devam ettiğini görüyoruz. Sanıyorum bir iki okulun da yine buraya taşınması söz konusu. Tabi bu müesseselere bizim belediye olarak girmemiz söz konusu değil. Yani bir Tekel Fabrikası ya da bir Şeker Fabrikası’na nasıl ki kendi iç dizayn içerisinde bunlar yapılıyorsa, bu site türü yerler olsun, Şire Pazarı gibi yerler...