21 / 05 / 2024

battalgazi erenli mahallesi asfalt

battalgazi erenli mahallesi asfalt

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Erenli Mahallesi’nde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürkan’la sohbet eden vatandaşlar, yolların asfaltlanması dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirdiler.

Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişkliği askıda!

İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Battalgazi Mahallesi 381 Ada, 1 Parsel ve 382 Ada, 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte söz konusu imar planı ile ilgili detaylar....

Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliğine itiraz!

Sultanbeyli ilçesi, Battalgazi Mahallesi, 384 ada, 1 parsel ile Orhangazi Mahallesi, 8978 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin 13.07.2022 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği itirazı askıya çıkarıldı.

Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sultanbeyli İlçesi, Battalgazi Mahallesi, 384 ada, 1 parsel ile Orhangazi Mahallesi, 8978 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı  askıya çıkarıldı.

Malatya Battalgazi'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Malatya 1. Satış Memurluğu, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 998 bin 475 TL'ye satıyor...

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde tahliyeler bitmek üzere! 

Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki riskli yapıların yıkımı için tahliyeler devam ediyor. 

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edileceğini söyledi.

Malatya Battalgazi 879 konut ihalesi 29 Temmuz'da!

Malatya İli Battalgazi İlçesi Beydağı Mahallesi 3. ve 4. Etaplar 1.Bölge 879 Adet Konut ve 38 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Battalgazi için riskli alan kararı!

Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Şehitfevzi Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Malatya Göztepe Mahallesi'ne 10 kat imar izni geldi!

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesi'ne, Malatya’da görülmemiş bir imar verdi. 10 kat imar izni verilen mahalleliler başkana teşekkürlerini iletti..

Battalgazi'de 48 gecekondu yıkıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Battalgazi Mahallesi, Karslı Cami çevresinde bulunan 48 gecekondu ev sahibinin kendi evleriyle yıkarak arsaları belediye teslim ettiklerini söyledi.

TOKİ Malatya Battalgazi 72 konut ihalesi bugün!

TOKİ Malatya İli Battalgazi İlçesi Çamurlu Mahallesi İnönü Üniversitesi 2. Etap 72 Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

Malatya Battalgazi TOKİ 72 konut ihalesi yarın!

TOKİ Malatya İli Battalgazi İlçesi Çamurlu Mahallesi İnönü Üniversitesi 2. Etap 72 Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Battalgazi Belediyesi hayata geçirilen ve Çöşnük Mahallesi’nde yapılacak olan Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları başladı.

battalgazi erenli mahallesi asfalt Haberi

battalgazi erenli mahallesi asfalt

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Erenli Mahallesi’nde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürkan’la sohbet eden vatandaşlar, yolların asfaltlanması dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirdiler.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Erenli Mahallesi’nde yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. İlk olarak geçtiğimiz günlerde 1. kat sathi asfalt için temel malzeme serimi yapılmıştı. Çalışmanın tamamlanması ile birlikte Erenli Mahallesi’ne bu kez 1. kat sathi asfaltına başlandı. Erenli Mahallesi yollarının Kurban Bayramı öncesi asfaltının tamamlanacağı belirtildi.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Erenli Mahallesi sakinleri ile sohbet ederek, Kurban Bayramı öncesi Erenli Mahallesi sakinlerinin tozdan kurtarılacağını söyledi. Başkan Gürkan, vatandaşların günlük yaşamlarını rahatlatacak sorunları öncelik sırasına göre çözeceklerini kaydetti. İncelemede, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Karataş, Meclis üyesi Zafer Kırçuval da katıldı.

Erenli Mahallesi...