04 / 05 / 2024

Batuhan Demircioğlu

Batuhan Demircioğlu

Emircioğlu Kapı ve Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Demircioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi'nde kuruldu.

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demircioğlu tarafından kuruldu. 

Dou Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dou Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Yakacık'ta Hasan Demircioğlu tarafından kuruldu.

Plato Teknik Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plato Teknik Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Samancıoğlu, Gökhan Yaşar ve Gündüz Demircioğlu ortaklığında kuruldu.

Berdo İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Berdo İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Demircioğlu tarafından kuruldu.

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Keler tarafından kuruldu.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

İNT Grup İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İNT Grup İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Mehmet Demircioğlu tarafından kuruldu.

Dülgeroğlu Madencilik İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dülgeroğlu Madencilik İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile S.Batuhan Dülgeroğlu tarafından kuruldu.

CSE Plastik Metal Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSE Plastik Metal Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demircioğlu tarafından kuruldu.

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ethem  Demircioğlu ve Fatma Şahver Demircioğlu ortaklığında kuruldu.

2bde Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

2bde Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Seher Beril Demircioğlu tarafından kuruldu. 

Mede İnşaat Taahhüt Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mede İnşaat Taahhüt Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Demircioğlu tarafından kuruldu. 

Demircioğlu Boya İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demircioğlu Boya İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Topcu tarafından kuruldu. 

Batuhan Demircioğlu Haberi

Batuhan Demircioğlu

Emircioğlu Kapı ve Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Demircioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de kuruldu. 


Emircioğlu Kapı ve Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Yapı malzemeleri ticareti konusunda; Bilhassa ahşaptan mamul ve her türlü binalarda kullanılan iç ve dış mekan kapıları ve bunların kasaları, parke,mutfak dolabı alım-satımını,ithalat ve ihracatını, toptan ve perakende ticaretini yapmak.Konut inşaatlarının, ticari ve sınai bina ve tesislerin ahşap ve/veya metalden mamul kapı ve kapı kasalarının, seperasyonların imalatlarını yaptırmak. Bu konular ile ilgili olarak bayilikler mümessillikler, temsilcilikler ve distrübütörlükler almak vermek, bizzat ve/veya ortaklıklar kurarak özel ve resmi sektör ihalelerine girmek, teklif almak, teklif vermek, montaj işlemleri de dahil olmak üzere taahhütlere girmek.  B- İnşaat konusunda; 1....