28 / 04 / 2024

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demircioğlu tarafından kuruldu. 



Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demircioğlu tarafından kuruldu. 

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
 A-İNŞAAT 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 3-Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak ve iç ve dış ticaretini yapmak. 4-Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 5-İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, iç ve dış ticaretini yapmak. 6-Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. B-ELEKTRİK 1-Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile iç ve dış ticaretini yapmak. 2-Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, iç ve dış ticaretini yapmak. 3-Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek.iç ve dış ticaretini yapmak. 4-Yurt içinde her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak. C-HIRDAVAT 1-Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, toptan alımını satımını iç ve dış ticaretini yapmak. 2-Yurt içi her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, iç ve dış ticaretini yapmak. 3-Her türlü kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak. Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak, yedek parçalarını almak, satmak, iç ve dış ticaretini yapmak. D-) KAUÇUK , PLASTİK, KİMYA 1-) Şirket yurt içinden ve yurt dışından her nevi kauçuk, plastik, kimyevi maddelerin toptan ve perakende alım satımını yapar.
 


Geri Dön