29 / 08 / 2024

Batuhan Karakoç İnşaat adres

Batuhan Karakoç İnşaat adres

Batuhan Karakoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Karakoç  tarafından kuruldu.

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Başal tarafından kuruldu.

Dünya Karakoç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Karakoç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dünya Karakoç tarafından kuruldu.

Karakoçyap İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakoçyap İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Karakoç tarafından kuruldu.

Batuhan Karakoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Karakoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Karakoç  tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Osmanlı Fazıl Karakoç Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı Fazıl Karakoç Yapı İnşaat Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Meryem Karabul ve Fazıl Karakoç imzasıyla kuruldu.

Batuhan Alpaydın ve Yasemin Toprak nişanlandı!

Arkas Holding'de İletişim ve Sosyal Medya Uzmanlığı görevini sürdüren Yasemin Toprak ile inşaat sektöründe çalışan Batuhan Alpaydın, evlilik yolundaki ilk adımı attı.

Batuhan Çelik Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Çelik Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Batuhan Yıldırım tarafından Halkalı'da kuruldu.

Karakoçlar Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakoçlar Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Karakoç ve Çetin Metin Karakoç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi'nde kuruldu.

Batuhan İnşaat Mimarlık Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batuhan İnşaat Mimarlık Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Umut Batuhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 25 Aralık'ta Fatih, Kemalpaşa Mahallesi, Ordu Caddesi, Ethem Ruhi İş Hanı'nda kuruldu.

Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nihat Karakoç tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran' da Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Mahallesi' nde kuruldu.

Karakoç Toplu Konut Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Karakoç Toplu Konut Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Celal Karakoç Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Kasım'da Tuzla'da kuruldu.

Karakoç Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakoç Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Karakoç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da Sancaktepe, Safa Mahallesi, Kotku Caddesi'nde kuruldu.

Batuhan Karakoç İnşaat adres Haberi

Batuhan Karakoç İnşaat adres

Batuhan Karakoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Karakoç  tarafından kuruldu.

Batuhan Karakoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları,...