03 / 05 / 2024

Bau İnşaat Fuarı tarihleri

Bau İnşaat Fuarı tarihleri

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Soylu ve Eşref Çapli ortaklığında kuruldu.

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Fırat Okatar tarafından kuruldu.

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Uğur Okatar tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

6. Uluslararası Nijerya İnşaat Fuarı 5-7 Temmuz'da!

6. Uluslararası Nijerya İnşaat, Yapı Malzemeleri, İş Makinaları ve Altyapı Hizmetleri Fuarı 5-7 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021'de!

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Amanos Bau İnşaat Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Amanos Bau İnşaat Emlak Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Çonoğlu tarafından kuruldu.

Özbekistan'daki inşaat fuarına Türk damgası!

Özbekistan'daki 21. Uluslararası İnşaat Fuarı'nda 30'a yakın ülke temsil edildi. Etkinlikte Türk iş adamları projeleriyle dikkat çekti...

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Çimsa, Las Vegas’taki World of Concrete (WOC) Fuarı’na katıldı!

Sabancı Holding ortağı Çimsa, 4-7 Şubat arasında gerçekleşen Las Vegas’taki Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 2020 World of Concrete (WOC)’ya katıldı. Fuarda Amerika pazarında yoğun ilgi gören beyaz çimento ve özel ürünler tanıtıldı.

Bau İnşaat Fuarı tarihleri Haberi

Bau İnşaat Fuarı tarihleri

DAİB koordinasyonu ve Ticaret Bakanlığı’nın Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Tebliği çerçevesinde 14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya’da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı. 

Habertürk'te yer alan habere göre heyete, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye İhracatçılar Meclisi Denetim Kurulu Üyesi Ethem Tanrıver, Elazığ Ticaret ve Odası Başkanı Asilhan Arslan ve Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan da katılım gösterdi. 

DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Tanrıver başkanlığında, uluslararası profesyonel ziyaretçi grup olarak kabul edilen heyet üyeleri fuardaki görüşmelerine başlamadan önce BAU Fuarı ana organizatörü tarafından düzenlenen karşılama toplantısına katıldı. 

Bu toplantıda BAU fuarı Genel...