19 / 05 / 2024

BAÜ Uygulama Kreş ve Anaokulu

BAÜ Uygulama Kreş ve Anaokulu

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Hizmetleri MYO bünyesinde faaliyete geçen Uygulama Kreş ve Anaokulu’nun açılışı yapıldı. Mahmut Doğru; “2-3 yıl önce buraya gelen öğretim elemanlarımız tarafından kreş ihtiyacı dile getirilmeye başlandı." dedi.

Gayrimenkul değerlemede yeni uygulama başladı: 81 ili tek tek kapsıyor!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gayrimenkul değerlemede özel hukuk tüzel kişi bilirkişilik uygulamasının Türkiye genelinde başlatıldığını aktardı. Uygulama bugün itibarıyla hayata geçiyor.

Ücretsiz ulaşımdan yararlanmak isteyenlere duyurulur! Uygulama 1 Ocak’ta başlıyor!

İstanbullulara uzun süredir yapılan duyurunun son günlerine gelindi. Yeni uygulama 1 Ocak’ta başlayacak. İşte detaylar!

Ev alacaklara müjde! Yeni uygulama için geri sayım başladı! 0,69 faizli kredi geliyor!

Durma noktasına gelen konut satışlarını canlandırmak amacıyla hayata geçirilecek olan yeni uygulama için geri sayım başladı! Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ev alacaklar için 0,69 faizli kredi geliyor... İşte ev alacakların yüzünü güldüren kampanya ile ilgili detaylar...

Dikkat! TOKİ başvurularında yeni uygulama başladı! Kurum'dan ise rekor açıklaması geldi

Sosyal konut başvurularında yeni uygulama 19 Eylül sabahı itibari ile yürürlüğe girerken Bakan Kurum ise sosyal konut projelerine ilişkin son rakamları açıkladı.

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kreş inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir'deki Sular Vadisi'ndek kreş inşaatını inceledi.

Kaş'ta kreş inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 19 ilçenin tamamında açılmasını planladığı kreşlerin yapımına başlandı. Kaş'ın Andifli Mahallesinde yapımına başlanan kreş binası içinde sosyal hizmetler ve ATASEM merkezi de bulunacak.

Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Bağcılar'da Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) tarafından hayata geçirilen Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu Emine Erdoğan'ın katılımlarıyla hizmete açıldı.

Başakşehir nazım ve uygulama imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, 1251 ada, 11 ve 12 parsel ile tescil harici alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Beylikdüzü'nde her mahalleye kreş geliyor!

Her mahalleye kreş kazandıracaklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk olarak Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalarına başlanan kreşin yeni eğitim-öğretim yılında hizmete açılacağını söyledi.

Başkale Belediyesi’nden Eğitim Destek Evi ve Kreş Projesi!

Van’ın Başkale Belediyesi’nin Eğitim Destek Evi ve Kreş Projesi tamamlandı. Ocak ayında ihalesi yapılıp nisan ayında yapımına başlanılacak proje, toplamda 1606 metrekare alana sahip olacak.

Ankara Pursaklar'da kreş inşaatında dış cephe tamamlandı!

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde yapımına başladığı kreş inşaatında ciddi mesafe katedildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin dış cephe duvar örmeleri de tamamlandı.

Pursaklar'a inşa edilen kreş inşaatı sürüyor!

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde yapımına başladığı kreş inşaatında ciddi mesafe katedildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin dış cephe duvar örmeleri de tamamlandı.

BAÜ Uygulama Kreş ve Anaokulu Haberi

BAÜ Uygulama Kreş ve Anaokulu

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Hizmetleri MYO bünyesinde faaliyete geçen Uygulama Kreş ve Anaokulu’nun açılışı yapıldı.

Düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru, yardımcıları Prof. Dr. Sabir Rüstemli ile Prof. Dr. Ercan Aksoy da katıldı. Kreş açılması fikrinin 4-5 yıl öncesine dayandığını belirten Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru; “Burada ilk göreve başladığımızda öğretim elemanı sayımız az olduğu için böyle bir ihtiyacımız yoktu. Ancak 2-3 yıl önce buraya gelen öğretim elemanlarımız tarafından kreş ihtiyacı dile getirilmeye başlandı. Bu tür kurumları oluşturabilmek belli bir öğrenci sayısına ulaşmayı ve belli fedakarlıklara katlanmayı gerektiriyor. Sağlık Hizmetleri MYO bünyesinde çocuk gelişimi gibi bölümleri faaliyete geçirdikten sonra böyle bir kreşi açmak daha da kolaylaşmış oldu. Meslek yüksekokulundaki hocalarımız bizzat kreşle ilgilendiği için buradaki çocuklarımız biraz daha...