28 / 04 / 2024

Bauhaus online

Bauhaus online

Konusunda Avrupa’nın en büyüğü olan Bauhaus yenilenen www.bauhaus.com.tr online mağazasıyla Türkiye genelinde hizmet veriyor.

Bauhaus’da hangi ürünler yüzde 50 indirimli! İşte Bauhaus 14 Eylül fiyat listesi

Ev yapı market Bauhaus online alışverişlerde indirim kampanyası başlattı. Bauhaus’dan aplik, vantilatör ve bahçe mobilyası almak isteyenleri çeşitli indirimler bekliyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi 

Tapu harcı nasıl ödenir? Tapu harcı online ödenir mi?

Tapu harcı yada başka bir ifade ile tapu masrafı, satışı gerçekleştirilen tüm gayrimenkuller için tapuda beyan edilen satış bedelinin yüzde 4'ü olarak hesaplanan harçtır. Peki, Tapu harcı nasıl ödenir? Tapu harcı online ödenir mi? İşte tüm merak edilenler..

Evi, arsayı online ihalede açık artırma ile satma dönemi başlıyor!

GABORAS, 3 aydır Gayrimenkul Ticaret Platformu’nda sunduğu ve kurumsal şirketlerin gayrimenkullerini ilk kez açık artırma usulüyle satışa çıkarmasına imkan veren ‘online ihale sistemini’ bireysel kullanıcılara sundu.

Kızılay KPSS şartsız personel alıyor! Online başvuruları sakın kaçırmayın! KPSS şartsız personel alımı başvuru ekranı!

Türk Kızılayı, KPSS şartsız personel alımı yapacağını açıkladı. İşte başvuruların online olarak yapılacağı personel alımı için aranan şartlar...

Gayrimenkulde açık artırmalı ihale online olarak başladı!

GABORAS toplam 1,35 milyar TL değerindeki 100’ü aşkın gayrimenkulü ‘online ihale piyasasında’ satışa sundu.

İkinci el online satış raporu açıklandı! İşte en çok satılan markalar!

Dünyadaki çip krizi, döviz kurundaki dalgalanma ve ekonomideki hareketlilik sıfır otomobil sahibi olmak isteyenleri üzdü. İkinci el satışları hızla yükselişe geçerken online satış raporu resmen açıklandı. Detaylar haberimizde...

2.el online oto pazarında 1,6 milyon araç satışı gerçekleşti!

Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında geçen yıl satışlar 1 milyon 652 bin 710 olurken, ikinci el araç fiyatları ortalama yüzde 63 arttı.

2. el online otomobil pazarında satışlar ve fiyatlar arttı!

2. el online oto pazarında satışlar da fiyatlar da arttı. Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 11 yükselirken, araç fiyatları yaklaşık yüzde 35 arttı.

Emlak beyan değerlerinde online döneme geçiş 2023'e kadar tamamlanacak!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Belediyelerdeki emlak beyan değerlerinin tapu sicil müdürlükleri tarafından online olarak alınması 2023’e kadar tamamlanacak" şeklinde konuştu.

Gayrimenkul sektöründe online teknoloji dönemi!

Koronavirüs salgını ile beraber gayrimenkul sektöründe dijitalleşme hız kazanmaya başladı.  Son zamanlarda alıcıların yüzde 89'u kiralama ve satın almalarını online gerçekleştiriyor. 

Ecoline Trade Online Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecoline Trade Online Limited Şirketi Bahçelievler’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Alı Jafarı tarafından kuruldu.

Online emlak vergisi öderken nelere dikkat edilmeli?

Emlak vergisi için ilk taksit ödemeleri devam ediyor. 31 Mayıs'ta sona eren ödemeler için vatandaşlar bankalara gitmeden online vergi ödemenin yollarını araştırıyor. 

Tapuda online dönem!

TBMM Başkanlığı'na sunulan İcra ve İflas Kanunu'nda değişiklik içeren kanun teklifine göre; tapu müdürlükleri, taşınmazların devir ve ferağında tapu ve kadastro harcının matrahında dikkate alınan emlak vergi değeri ile emlak vergisi borcunu online olarak sorgulayabilecek.

Bauhaus online Haberi

Bauhaus online


Türkiye’de “kendin – yap” kavramını yerleştiren ve ülkemizdeki ilk şubesini 1996 yılında hizmete açan Bauhaus uluslararası konsepti doğrultusunda çok geniş satış alanlarındaki hizmetlerine devam ederken Türkiye genelinde hizmet veren online alışveriş sitesini yeniledi.


Sektöründe Avrupa’nın öncü kuruluşu olan Bauhaus’un sağladığı alışveriş kolaylığı ve sunduğu imkanlar tercih edilme nedenlerinin başında geliyor. Avrupa’nın 19 ülkesindeki Bauhaus’lardan ürün ve bilgi paylaşımı sayesinde sektördeki tüm yenilikler aynı anda Türkiye’de de hizmete sunuluyor. Keyifli alışveriş imkanı; Kurumsal Müşteri Servisi (toplu alımlarda fiyat avantajı);en uygun fiyat garantisi; rakipsiz 120 bin ürün çeşidi arasından seçim yapma imkanı; en iyi ürünler, en uygun fiyatlar; Bauhaus markalı binlerce kaliteli ürün; elektrikli ve motorlu el aletlerinde 5 yıl ürün garantisi; yeşil yapraklı çiçeksiz bitkilerde 12 ay ürün garantisi; maliyet fiyatına...