24 / 07 / 2024

Baver Karabay

Baver Karabay

KBB İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baver Karabay ve Bager Karabay ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Eylül'de Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile P. Carlo Morıtz tarafından kuruldu.

Medfer Metal Anonim Şirketi kuruldu!

Medfer Metal Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Ergin Erel, Emine Sevinç Özşen ve Adem Karabayır ortaklığında kuruldu.

Nfk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Karabayır ve Nurettin Karabayır ortaklığında kuruldu.

Ulubay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Kaan Karabay ve Yücel Ulusoy ortaklığında kuruldu.

Elisa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elisa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de Murat Karabayır ve Mehmet Zeyrek ortaklığında kuruldu.

Mahtan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahtan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Adil Karabay, Haşim Karabay, Mükerrem Sametoğlu, Nusriye Koyaş ve Tahir Karabay ortaklığında kuruldu!

Baver Çelik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baver Çelik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Suat Dilek tarafından kuruldu.

Yaskar Elektrik Reklam İnşaat Nakliyat Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaskar Elektrik Reklam İnşaat Nakliyat Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ali Karabay tarafından kuruldu.

Dinçsan Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçsan Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Baver Dinç tarafından kuruldu.

Çlk Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Çlk Turizm Anonim Şirketi Bakırköy’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Baver Çelik tarafından kuruldu.

Denli Yapı İnşaat Petrol Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denli Yapı İnşaat Petrol Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Denli, Baver Denli ve Mehmet Tahir Denli ortaklığında kuruldu.

Daf Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Karabayır ve Yusuf Kuş ortaklığında kuruldu.

Mka Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Mka Konut Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müslüm Karabay tarafından kuruldu.

Baver Karabay Haberi

Baver Karabay

KBB İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baver Karabay ve Bager Karabay ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Eylül'de Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.


KBB İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol,köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri,kanal, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı taahhüt, taşeronluk hizmetleri, 2. Her türlü ulaşım tesisleri, kara ve demiryolları vb. altyapı inşaatları, tersaneler, havaalanları ile bunlara bağlı yardımcı üniteler inşa etmek, inşaatını taahhüt etmek, yapmak ve yaptırmak bu işlerle ilgili her türlü projenin mühendislik hizmetlerini ve müşavirlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi,...