02 / 05 / 2024

Bayat

Bayat

Çorum Bayat Belediyesi tarafından dere ıslah ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Başkan Ünlü, meydana gelebilecek su taşkınların önlenmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Araz Method Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Method Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Araz Bayatı ortaklığında kuruldu.

O ilde 17 adet arsa satılıyor! 52 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı!

Afyonkarahisar Bayat Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili, Bayat ilçesinde yer alan 17 adet arsayı 52 bin 263 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

TOKİ’den Afyonkarahisar Bayat’a ucuz konut müjdesi! 240 ay taksit imkanı!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Afyonkarahisar Bayat 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar Bayat projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Bayat 2022 ucuz konut projesi...

Çiftçinin gözü kulağı Tarım Kredi Kooperatifi'nde

Üretici hasadı başlayan yerli bademde barem fiyatın açıklanmasını beklerken fiyatın düşük tutulması için ithal ve kaçak yola giren bayat bademden şikayet etti.

Bayatlar Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bayatlar Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Gökhan Bayat tarafından kuruldu.

Bayatlar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayatlar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Gülçığ ve Gökhan Bayat ortaklığında kuruldu.

Adlco İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adlco İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Bayat ve Cemil Olçay ortaklığında kuruldu.

Alaska Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Alaska Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zaman Salım K. Al Bayatı tarafından kuruldu.

Sinop Bayat Yaylası 'Tabiat Parkı' ilan edildi!

Tarım ve Orman Bakanlığınca Sinop'un Durağan ilçesinde yer alan Bayat Yaylası "Tabiat Parkı" ilan edildi.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Maart Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maart Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Bayat ve Vesaeideh Bagherihachroud ortaklığında kuruldu.

ABS Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABS Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Gülçığ, Gökhan Bayat ve Selim Akyüz tarafından kuruldu.

TOKİ Afyonkarahisar Bayat 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Bayat Haberi

Bayat

İlçenin en eski mahallerinden Yatukcu mahallesinde yıllardır ihmal edilen Pehlivanoğlu deresi ve çevresindeki ıslah ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.


Pehlivanoğlu deresindeki ıslah ve çevre düzenleme çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


Başkan Ünlü, derede meydana gelecek su taşkınların önlenmesi için boru döşeme çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Başkan Ünlü, vatandaşlara da çağrıda bulunarak, bölgedeki ıslah ve çevre düzenlemesi çalışmalarının ardından dere yatağına çöp, katı atık gibi maddelerin atılmamasını istedi.


Ünlü, “Dere ve çevresindeki peyzaj düzenlemeleri ile birlikte Yatukcu Mahallesi Pehlivanoğlu Deresi, inşallah önümüzde bahar aylarında Bayat’a yakışır bir hal alacak” diye konuştu.



Hürriyet...